Még mindig imádjuk a boltkóros lányt: Isla Fisher

2013.június.13.

A boltkóros naplójából ismert Isla Fisher a nyár egyik legforglalkoztatottabb színésznője. A 37 éves skót színésznő, Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire oldalán látható A nagy Gatsby-ben, most pedig a Szemfényvesztőkben láthatjuk. Isla bevallotta, hogy A nagy Gatsby-ben alakított karaktere, Myrtle miatt, még néhány kilót is felszedett, hogy kinézete teljesen megegyezzen az eredeti regényben leírtakkal. Nem csak a szakmájával szemben ilyen elhivatott, nagyszerű családanya és kitűnő feleség is!

Glamour szerkesztőség
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Született: 1976. Február 3, Omán

Család: Szülei Elspeth Reid regényíró és Brian Fisher bankár skót származásúak. Isla Ománban született, mert az apjának ott volt munkája akkoriban. Később Skóciába költöztek, majd mikor 6 éves lett Ausztráliába, Perth-be mentek, itt nőtt fel. Islanak négy bátyja van és szerinte ez oka annak, hogy fiús lány lett. Elmondása szerint imádott Perth-ben élni gyerekként és igazán ausztrálnak érzi magát.

Karrier: Ausztrál reklámokban kezdte a karrierjét 9 évesen, később népszerű gyerekműsorokban kapott szerepet. 1994 és 1997 között a Home and Away című szappanoperában játszott, amiért elnyerte a legnépszerűbb színésznőnek járó díjat az ausztrál televíziótól. Ezután Párizsba iratkozott be egy művészeti iskolába, majd Angliába ment, ahol több musicalben és színházi produkcióban is részt vett.
2002-ben a Scooby-Dooban Bozont szerelmét, a kutyákra allergiás Mary Janet játszotta. A 2005-ös Ünneprontók Ünnepe hozta meg számára az első nagyobb áttörést, aa filmben Owen Wilson és Vince Vaughn oldalán szerepelt. Többek között játszott még a London című filmben Jessica Biellel, a Mindenképpen Talánban Ryan Reynolds-cal, de igazán Rebecca Bloomwoodként nőtt a szívünkhöz az Egy boltkóros naplójában.

Isla és a divat: Gyakran visel cuki koktélruhákat és káprázatos estélyiket, a vörös szőnyegem imádja a csipkét, de nem a divat megszállottja, amikor csak teheti a farmer-póló kombót választja.

Szerelmi élet: Férje az angol komikus Sacha Baron Cohen, akit legtöbben csak Boratként, vagy Ali G-ként ismernek. 2002 óta vannak együtt és 2 lányuk született. A színésznő szerelme kedvéért még vallást is váltott.

Érdekesség: 18 évesen, anyja segítségével két tiniregényt is kiadott. Saját bevallása szerint, ha nem lenne sikeres színésznő, valószínűleg író lett volna belőle.

Miért szeretjük? Csodálatos színésznő és kitűnő anya. Hollywood szerte köztudott, hogy mindent megtesz azért, hogy távol tartsa gyerekeit a rivaldafénytől. Az új filmjének New York-i premierjét is kihagyta azért, hogy kislányait egy szülinapi zsúrra vigye.

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói