Felismered a szétretusált szexikont az új fehérneműs kampányában

2017.március.14.

Mondhatnánk azt is, hogy így múlik el a világ dicsősége. Alig néhány évvel ezelőtt még széleskörű egyetértés volt abban, hogy Megan Fox a földkerekség legszexibb nője, ma pedig már a Transformers egykori bombázójának a neve szinte kikopott a köztudatból.

No, persze, ha ezt mondanánk, nem lenne igazunk, hiszen a 30 éves színésznő karrier helyett a családra koncentrált az elmúlt években. Tavaly született a harmadik gyermeke, és ez sokkal nagyobb boldogság, mintha azóta még két-három alkommal valamelyik férfimagazin a legszexibb nőnek választotta. Talán azért vannak, akik még emlékeznek rá, hogy Megan Fox az Armani szuperszexi fehérneműkampányának szenzációja volt. Nos, ha nem is a patinás olasz márkával egy színvonalú cégnél, de a színésznő most fehérneműben tért vissza a plakátokra.

Megan Fox fehérneműben

Megan Fox a Frederick`s of Hollywood fehérneműmárka kedvéért vetkőzött bugyira és természetesen népszerűségi faktor ide, vagy oda, most is utradögös a képeken a sztár. Egyébként nem véletlen, hogy éppen ez a márka örülhetett, hogy visszacsábíthatta a bombázót, hiszen Megan Fox nemcsak a hirdetések modellje, de egyben társtulajdonosa is a Frederick´s of Hollywood cégnek, miután nem is olyan régen segítő kezet nyújtott a csőd szélén álló divatcégnek. Nos, ha ilyen áldozatosan dolgozik a talpra állításon, akkor még szép napok várhatnak a fehérneműmárkára. Mondjuk, ha ránk hallgatnak egy kicsit kevesebb utómunkával polírozták volna tökéletesre a képeket.

Megan Fox újra fehérnemű reklámban

Ez is érdekelhet

4+1 hatékony de kíméletes testradír, ha selymesen puha bőrre vágysz

4+1 hatékony de kíméletes testradír, ha selymesen puha bőrre vágysz

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról