Megérkezett! A GLAMOUR szeptemberi száma izgalmas mellékletekkel és ajándékkal megjelent!

2016.augusztus.17.

Úgy imádjuk a nyarat, és tudjuk, hogy ti is így vagytok vele, ha ráeszméltek, hogy közeleg a szeptember, akkor biztosan elszomorodtok egy picit, de ne tegyétek!

Az ősz rengeteg csodásan izgalmas dolgot tartogat, és hogy ezt bebizonyítsuk, minden érdekeset, izgalmasat beletettünk a GLAMOUR szeptemberi lapszámába. Természetesen, ahogy megszokhattátok már, most is ajándékba kapjátok a lap mellé a Trendbiblia mellékletet, amely segít eligazodni a nagyon változatos, és gazdag ősz-téli trendek között. Stylistjainak kiválogatták nektek a legjobb irányzatokat, megmutatják a szezon kulcsdarabjait, és felkészítenek rá, hogy ősszel is a legsikkesebb formátokat hozhassátok.

glamour, szeptemberi glamour, magazin, melléklet, glamour mami, trendbiblia, kedvezmény, ajándék

Idén májusban debütált a GLAMOUR Mami mellékletünk, amivel igyekszünk minden lehetséges felmerülő kérdésre válaszolni az anyasággal, gyerekvállalással, várandóssággal kapcsolatban. Az első füzetke sikere, és a téma kimeríthetetlensége arra buzdítotott minket, hogy folytassuk a mellékletet. A legújabb GLAMOUR Mamiban ismert anyukák osztják meg a tapasztalataikat a szülésről, és a kismamaságról. Foglalkozunk a szülés utáni lelki problémákkal, utanájártunk, milyen babakocsival az élet, de számos más praktikus és hasznos tanácsot kapsz, ami még nagy hasznodra lehet, ha eljön az idő!

glamour, szeptemberi glamour, magazin, melléklet, glamour mami, trendbiblia, kedvezmény, ajándék

Hogy megédesítsük számotokra a nyár utolsó napjait, a lap mellé Haribo cukorkát csomagoltunk, ráadául a magazinban egy Jono Yogo frozen yoghurt 50%-os kedvezményre jogosító kupon találtok, ha augusztus 31-éig felkeresitek a Jono Yogo bármelyik üzletét, féláron élvezhetitek a hűsítő finomságokat, és közben persze megoszthatjátok a nyári élményeiteket a barátnőitekkel.

Az új lapszámmal debütál a GLAMOUR Beauty Box is, amit biztosan imádni fogtok! Ha most fizettek elő a magazinunkra, akkor egy pompás dobozkát is kaptok ajándékba a lap mellé, ami a Kiehl´s márka fantasztikus kincseit rejti!

Természetesen jut még bőven olvasnivaló a magazinban is, hiszen szerkesztőnk, Nagy-György Borbála arra szánta rá magát, hogy fejlessze a kreativitását, ami benneteket inspirálni fog, ráadásul az ország legnagyobb Harry Potter-rajongójaként elvisz benneteket egy szuperizgalmas utazásra Londonba, és az egyik legizgalmasabb nagyváros másik, mágikus praktikákkal teli arcát mutatja meg nektek. Bemutatunk egy nagyon izgalmas tesztet, amivel rengeteget tanulhattok a szexuális életetekről, elmondjuk, hogy adhattok lökést a karriereteknek, és egy színpompás cikkben beszámolunk róla, hogy beauty-téren mik a legfontosabb trendek idén őszzel.

Ne hagyjátok ki a szeptemberi GLAMOUR magazint! Irány az újságos!

Ez is érdekelhet

A The Last of Us zombi-csókjelenete nem kell, de a nagybácsi-unokahúg szerelmi szál igen? Hogy is van ez?

A The Last of Us zombi-csókjelenete nem kell, de a nagybácsi-unokahúg szerelmi szál igen? Hogy is van ez?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói