Meghan Markle elképesztően kínos helyzetbe keveredett, erre a vicces dologra csakis Ellen DeGeneres tudta rávenni

2021.november.19.

Ellen DeGeneres idén búcsúzik szupersikeres tévéműsorától, az Ellentől, és ez a szezon egyszerűen zseniális, a legeslegnagyobb sztárokat hívta vissza, mint például Jennifer Aniston, akivel nagyon jó barátok is, vagy épp Hailey Bieber, aki először volt vendége, de Meghan is feltűnik, igen, Meghan Markle-ról beszélünk, Harry herceg feleségéről, a sussex-i hercegnéről. Most elhoztuk a szenzációs epizód legjobb videóit vele.

Meghan Markle Ellen DeGeneres show-jának volt a vendége
Meghan Markle Ellen DeGeneres show-jának volt a vendége
Fotó: Profimedia

Meghan mesél gyerekkoráról, egy igencsak érdekes frizuráról, amit Andie MacDowell ihletett, valamint a Harry-nek és Archie-nak írt könyvéről, Ellen rávette egy hihetetlenül vicces kihívásra is, görgess lejjebb, minden videót elhoztunk nektek Meghan Markle legendás vendégszerepléséről az Ellen show-ból.

A hercegné a tévés szereplésére egy fekete-fehér szettben érkezett, a lyukacsos, buggyos ujjú felső csinos és laza választás volt részéről erre az alkalomra:

Fotó: Profimedia

Ilyen volt Meghan Markle élete Harry herceg előtt

Meghan egy fantasztikus hölggyel ismerkedik itt meg, akinek a jótékonysági munkájára szeretnék felhívni a figyelmet, lesz meghatódás bőven:

Ebben a videóban azt meséli el, hogy a gyerekeik minek öltöztek idén Halloweenkor, sőt azt is megbeszélték, hogy Lili épp most fogadzik, ezért keveset alszik, de azt is elmesélte, Archie hogyan fogadta a kishúga érkezését, illetve elmesélte mennyire viccesen ült be régen a kocsijába, amikor meghallgatásokra járt:

Meghan elmesélte, milyen volt Los Angeles-ben felnőni, milyen hobbijai voltak gyerekként, de kitérnek a hercegi pár aktivizmusára, különös tekintettel a fizetett gyereknevelésre, ami Amerikában konkrétan nem létezik. Sőt, elmeséli a Harry-nek írt verséből készült könyvének a történetét is:

És akkor a legeslegjobbat a végére hagytuk. Ellen már jó pár sztárral eljátszotta ezt a dolgot, hogy egy fülesben instruálta a vendégeit, hogy miket kell mondaniuk egy adott helyen. Nos, el tudjátok képzelni mennyire kínos és vicces jelenetek alakultak ki ezekből a helyzetekből olyanokkal, mint Adele vagy Jennifer Lopez, és akkor most Meghan sussex-i hercegnét is behúzta a csőbe. Igazából az a legcsodálatosabb az egészben, hogy Meghan mennyire jófej és bevállalós még hercegnéként is:

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói