Meghan Markle: engem trollkodtak a legtöbbet az egész világon

2020.október.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az egykori hercegi pár ugyan már nem a királyi család tagjaként, de a lendületükből semmit sem veszítve folytatják a jószolgálati munkájukat. Meghan és Harry rengeteg fontos beszélgetést szerveznek, amelyek célja, hogy fontos problémákra hívják fel a követőik figyelmét.

Meghan Markle
Fotó: Profimedia

A pár már eddig is sok fontos ügy mellé odaállt, most pedig a Lelki Egészség Világnapja alkalmából olyan fiatalokkal találkoztak, akik mentális problémákkal küzdenek és ezekből igyekeznek kilábalni. A Teenager Therapy szervezet podcastjában látták vendégül Harry-t és Meghant, akik a szokásosnál is őszintébben beszéltek a legnehezebb időszakukról.

Amióta hivatalos rangjukat hátrahagyta a páros, azóta Meghan Markle egyre nyíltabban vállalja fel, hogy nagyon rosszul viselte a sajtó, és a közösségi média alaptalan támadásait. Rögtön a beszélgetésük elején Meghan elmondja, hogy nagyon is át tudja érezni a vele beszélgető mentális zavarokkal küzdő fiatalok helyzetét, hiszen, mint mondta: "Engem trollkodtak a legtöbbet az egész világon 2019-ben, úgy hogy abban az évben a szülési szabadság miatt nyolc hónapig szinte láthatatlan voltam. Szinte túlélhetetlen volt, amiket kitaláltak rólunk" - fogalmazott a korábbi előkelőség.

"Mindegy, hogy 15 vagy 25 éves vagy, akkor is mentálisan megvisel és rombol, ha olyasmiket mondanak rólad, ami egyáltalán nem igaz" - folytatta Meghan. Elmondta azt is, hogy az elmúlt hónapok valószínűleg nagyon sokan érezték át, hogy milyen izoláltnak, elszigeteltnek lenni, és biztosan sokan ismerték fel, hogy a mentális egészség milyen törékeny, de mégis fontos dolog.

Meghan Markle és Harry herceg ismét olyan dologra készülnek, ami miatt nagyon felnézünk rájuk

Meghan Markle és Harry herceg ismét olyan dologra készülnek, ami miatt nagyon felnézünk rájuk

Harry arról beszélt a fiataloknak, hogy szerinte túl a sok kritika, a negativitás az ember hozzáállásában, ami csak ront a helyzeten, főleg, ha hozzászámoljuk, hogy még azt is, hogy az ember 90%-ának van valamiféle trauma az életében.

Meghan elmesélte azt is, hogy az Afrikában hercegi párként tett utazásuk során nagyon kimerült volt, és alig bírta végigcsinálni a kötelező programokat. Rávilágított arra is, hogy hasonló helyzetben a kisgyerekes anyukákat nagyon ritkán kérdezik meg arról, hogy hogyan érzik magukat.

A pár őszinteség biztosan sokat erőt a velük beszélgető és az őket hallgató fiataloknak, hiszen rámutat arra, hogy a problémáikkal nincsenek egyedül, és nem a gyengeség jele, ha merünk beszélni a mentális problémáinkról.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője