Meghan Markle-t rettenetes dolgokkal vádolják: legjobb barátnője is reagált

2021.március.5.

Március 7-én érkezik Oprah Winfrey interjúja a hercegi párral. Meghan Markle és Harry herceg soha korábban nem adtak ilyen őszinte interjút arról, miért menekültek el a királyi család árnyékából és hogyan élték meg azt az időszakot, amikor mindenki ellenük fordult. A rajongók már hetek óta tűkön ülnek, azonban nem mindenki értékeli az őszinteségüket.

Meghan
Meghan
Fotó: Gettyimages.com

A rövid előzetesekből már kiderült, hogy Harry herceg elárulja, attól félt, a brit sajtó miatt Meghan is Diana sorsára jut. Meghan pedig úgy fogalmazott, hogy nem érti, hogyan várhatják el tőlük, hogy csendben maradjanak, amikor a ˝cég˝ hamis információkat terjeszt róluk - majd hozzátette, nincs mit veszíteniük, hiszen idáig már rengeteget veszítettek.

A ˝cég˝ egyértelműen a királyi családra utal, hiszen Fülöp herceg korábban többször is gúnyolódott ezzel a megnevezéssel. A király beszéde című filmben pedig VI. György mondja ki, Mi nem egy család vagyunk, hanem egy cég.

Tehát néhány rövid előzetesből kiderült, hogy a királynő biztosan nem lesz boldog ettől az interjútól. Aztán jött az első támadás a - még meg nem jelent - beszélgetés miatt. Fülöp herceg kórházba került néhány héttel ezelőtt, sokan pedig szívtelennek nevezték Meghant, amiért úgy robbantja a bombát, hogy közben a királyi család központi alakja az életéért küzd. Erre csak annyit tudunk mondani, hogy ezt az interjút hónapokkal ezelőtt vették fel, aki egy kicsit is belelát a média világába, az biztosan kitalálta ezt elég gyorsan. Szóval ezzel nem tudták besározni Meghant, hiába árasztották el a címlapokat olyan szalagcímekkel, hogy Fülöp herceg állapota tovább romlott, amikor meglátta az interjú előzetesét.

Mi így képzeljük, mi történt ezután a palotában!

De gyorsan jött a csavar és szerdán a Buckingham-palota közleményt adott ki, amiben kifejtették, hogy több alkalmazott is zaklatással vádolja Meghan Markle, ezért kivizsgálást indítanak az ügyben, mivel a zaklatás semmilyen formáját nem tolerálják. A zaklatási vádak magukban foglalják, hogy Meghan félelemben tartotta a palota személyzetét és két asszisztensét is elüldözte.

A vádak nyilvánosságra kerülését követően Meghan kollégái, ismerősei, barátai szinte elárasztották a közösségi médiát és egyöntetűen állították, Meghan az utolsó ember, akiről el tudnák képzelni, hogy bárkinek az életét szándékosan megkeserítette.

De a legmeghatóbb dolgokat talán Lindsay Roth írta, aki 22 éve Meghan legjobb barátnője. Lindsay ott volt Meghan mellett élete minden szakaszában, Angliában is többször meglátogatta.

Meghan és Lindsay
Meghan és Lindsay
Fotó: Gettyimages.com

Meghan mindig a kedvesség és a jóakarat megtestesítője volt. 22 év közeli barátság után tudom biztosan állítani, hogy ez az igazság. Láttam, hogyan bánik a családtagjaival, barátaival, kollégáival. Ha ő vezet és az anyósülésen ülsz, egy élesebb kanyarban a kezét mindig finoman eléd teszi, hogy biztonságban tudjon. Ha van egy célod az életben, ő mindent meg fog tenni, hogy segítsen elérni és egyszeriben azon kapod, hogy annyira akarja, hogy sikeres legyél, hogy már osztozik a szenvedélyeden. Ha egyszer leszel olyan szerencsés, és találkozol vele, egy önzetlen, nagylelkű, barátságos embert fogsz látni, akiért én nagyon hálás vagyok. Meghan vicces. Olyannyira, hogy sírva nevetsz vele. Okos. Ő sokkal több, mint egy címlapsztori. Ez a nő volt, amikor együtt jártunk a Northwestern University-re, ez a nő volt, amikor Los Angelesbe költözött és minden nap meghallgatásokra járt. Ez a nő volt, amikor Torontóban élt és megkapta Rachel Zane szerepét a Briliáns elmékben. Ez a nő volt mielőtt elkezdett randizni Harry-vel és ez a nő volt azután is, hogy kiderült, egy herceggel randizik. Ez a nő volt, mikor Sussex hercegnéje lett. És minden kétséget kizáróan mondom, ugyanez a nő most is.

Természetesen minden zaklatási ügyet maximálisan ki kell vizsgálni és ha Meghan bármit tett, amivel bántalmazott másokat, azért vállalnia kell a következményeket. Az ilyen ügyekben azonban az a legnehezebb, hogy ha valakit zaklatnak, sokszor senki nem veszi komolyan. Hogy miért? Részben azért, mert sok a hamis vád, sokan visszaélnek azzal, hogy manapság elképesztően könnyű megvádolni és besározni bárkit. Azt pedig nagyon nehéz bizonyítani, ha valamit nem tettél meg.

Ez is érdekelhet

Próbáld ki az arcjógát a természetesen feszes arcbőrért!

Próbáld ki az arcjógát a természetesen feszes arcbőrért!

GLAMOUR Horoszkóp

Ma bánj óvatosan a kritikával - Egymondatos horoszkóp: április 22. csütörtök

Ma bánj óvatosan a kritikával - Egymondatos horoszkóp: április 22. csütörtök

GLAMOUR Horoszkóp

Stílushoroszkóp: ami nem hiányozhat egy Mérleg ruhatárából

Stílushoroszkóp: ami nem hiányozhat egy Mérleg ruhatárából