Meglepetés! Kate Hudson szenzációs videóval és őszinte szavakkal jelentette be, hogy babát vár

2018.április.7.

Míg a világ egyik felében ha nem a háború, akkor a politika miatt öldöklik egymást az emberek a valóságban és virtuálisan, addig szerencsére a másik felében történnek pozitív, reményteljes dolgok is. Így esett, hogy Kate Hudson Instagramon jelentette be nemrég, babát vár.

Kate Hudson várandós
Fotó: Rexfeatures

Ott a helyed! Április 8-án élj a jogoddal és menj el szavazni!

A terjedelmes videóposztban Hudson először is elnézést kért a követőitől, amiért az utóbbi időben nem volt olyan aktív a közösségi oldalain, mint korábban, erre pedig az a magyarázat, hogy "a Boomerangtól is rosszul volt, a Superzoom miatt könnyedén vécébe dugott fejjel kötött ki, a kajás posztoktól felfordult a gyomra és az Insta sztorikon való gondolkodás csak még fáradtabbá tette".

Tudtad? Csobot Adél és Istenes Bence már második gyereküket várják

Nézd meg a cuki videót, amivel bejelentik a nagy hírt és az is kiderül, hogy kislány a baba. Kate Hudson őszinte szavaival pedig garantáltan még nagyon sok kismama tud azonosulni:

Szerencsére, most már sokkal jobban érzi magát, és visszatér az Instagramra is, úgyhogy készüljetek sok-sok cuki kerekedő pocakos fotóra és sztorira!
A színésznő azt is elárulta már egyúttal, hogy a harmadik gyerek kislány lesz! Csak képzeljétek magatok elő azt a rengeteg mami és én posztot és vörös szőnyeges megjelenést, ami várat magára a következő években! Beyoncé és Blue Ivy, reszkessetek!

Nem is értjük magunkat, hogy nem tűnt fel, hogy ezen a márciusi fotón már kerekedik a hasa:

Kate Hudson terhes
Fotó: Rexfeatures

A 38 éves Kate Hudsonnak már van egy 14 éves fia, Ryder, első házasságából Chris Robinson amerikai zenésszel, illetve egy 6 éves fia, Bingham, volt párkapcsolatából a Muse frontemberével, Matt Bellamyval. A harmadik baba édesapja pedig nem más, mint Kate Hudson jelenlegi partnere és szerelme, Danny Fujikawa zenész.

Ez is érdekelhet

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően