Meglepő oka van, hogy Carrie Bradshaw miért Mr. Big mellett kötött ki

2021.január.16.

2004-ben úgy lett vége a Szex és New York sorozatnak, hogy Mr. Big végre bevallotta, hogy szereti Carrie-t és nem tud nélküle élni. Azonban mindez teljesen másként is alakulhatott volna a sorozat eredeti szerzőjének, Candice Bushnellnek köszönhetően.

Már az első Szex és New York film is több mint 10 éve debütált, amiben végül Carrie és Big végre valahára összeházasodnak, azonban a könyv szerzője, Candace Bushnell elég megdöbbentő dolgot árult el a végéről az Us Weeklynek. Úgy tűnik, Carrie azért nem Aidannel maradt végül, mert Bushnell édesanyja nem szerette őt:

"Az anyám mindig is utálta valamiért aAidant, ezért sosem drukkolhattam neki igazán. Bármikor, ha hazamentem meglátogatni a szüleimet, az anyám azt mondta, 'Miért van Carrie Aidannel és nem Mr. Biggel? Meg kell szabadulnod Aidantől'. Sosem érezte úgy, hogy ő lenne a megfelelő férfi Carrie számára. Úgyhogy, kötelességemnek éreztem, hogy az ő pártján álljak" - árulta el Candace Bushnell az Us Weeklynek.

John Corbett Sarah Jessica Parker Szex és New York
Fotó: rex/puzzlepix

Arról is faggatták az írót, hogy milyen lenne szerinte Carrie élete a jelenben, mire az írónő azt felelte, hogy reméli Big és Carrie "még mindig boldog házasok", és Aidan remélhetőleg sehol sincs képben.

Ami a rajongókat illeti, mindig is nagyon megosztóak voltak a vélemények Aidanről és Bigről. Míg sokan imádták a melegszívű, elsőre tökéletesnek tűnő Aidan karakterét (John Corbett) a rideg, kifürkészhetetlen Biggel szemben (Chris Noth), addig nem felejthetjük el, hogy Aidan képtelen volt bízni Carrie-ben (Sarah Jessica Parker) és magához akarta láncolni, míg Big úgy fogadta el és olyannak, amilyen, csak közben rengetegszer cserben hagyta. Nos, tényleg nehéz így mérlegelni, kíváncsiak vagyunk a te véleményedre, szerinted jó helye van Carrie-nek Big mellett vagy inkább Aidannel kellett volna végül összejönnie?

Ez is érdekelhet

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról