Megszégyenítették: két évig nem vett fel bikinit Miley Cyrus

2020.március.19.

Miley Cyrus is önkéntes karanténba vonult, és ekkor indította el a Bright Minded címmel a saját Instagram-műsorát, amiben próbál pozitív és fontos dolgokról beszélni a követőinek. Beszélgetett a saját terapeutájával is már, de kétségtelenül a Demi Lovatóval folytatott hosszú beszélgetése ez egyik legfontosabb, hiszen a két barátnő nagyon őszintén beszélt nyilvánosan, ami talán mások számára is segítség lehet, akik mindennap küzdenek a saját testükkel, az önelfogadással, mások kritikáival.

Megszégyenítették: két évig nem vett fel bikinit Miley Cyrus
Fotó: Profimedia

Mindketten gyerekként kerültek a hollywoodi sztáriparba, és mindketten sebeket szereztek tinédzserkorukban, ami minden bizonnyal nagyon is közre játszott abban, hogy felnőttként is több kisiklásuk volt az életében.

"Az a legfontosabb célom, hogy tisztázni tudjam magam azt, amin keresztül mentem, és ezzel segíteni tudjak másoknak. Emlékszem, amikor 12 évesen lekezdett változni a testem, nem volt senki, akihez fordulhattam volna, akinek normális teste lett volna a fiatalok közül, mindenki csontsovány volt." - mesélte Demi Lovato

A popsztár kifejtette, hogy szeretné, ha a következő generációnak nem csak olyan testkép lenne motiváló, követendő, mint ami neki tinédzserként jutott. Ekkor mesélte el Miley Cyrus, hogy mennyire megviselte, amikor 21 évesen az MTV VMA-n fellépett egy latex bikiniben Robin Thicke-vel, rögtön mém lett a fenekéből:

"Utána két évig nem mertem felvenni bikinit. A mémek nagyon viccesek tudnak lenni, de közben nagyon mélyen tudnak megsebezni...Nem mertem rövidnadrágot, vagy szoknyát viselni se a színpadon. Akkor voltam 21 éves, és kezdtem a saját független személyiségemet felfedezni...Úgy éreztem, hogy a külvilág felé van egy személyiségem, ami azt mondja világ legmagabiztosabb nője vagyok, de ez egy hazugság volt. Nem vettem fel sortot, vagy fürdőruhát és amikor leggingsben voltam, felhúztam alá még négy harisnyát, annyira bizonytalan voltam magamban" - mondta Miley Cyrus

Miley Cyrus leutánozta az apja, Billy Ray Cyrus ikonikus frizuráját

Miley Cyrus leutánozta az apja, Billy Ray Cyrus ikonikus frizuráját

A két híresség sokat beszélt még arról, hogy mennyire nehéz megküzdeni ezekkel a negatív gondolatokkal, és elfogadni a saját testünket. A gondolatmenetet így foglalta össze Demi Lovato:

"Most, hogy otthon maradtunk a tükreinkkel nagyon fontos, hogy képesek legyünk elfogadni magunkat, és ne beszéljünk negatívan a saját testünkről. Ez mindannyiunkra érvényes, hiszen mindannyian be vagyunk zárva a tereinkben a saját tükreinkkel, a saját negatív gondolatainkkal. Fontos, hogy ne bántsuk magunkat, ne idegeskedjünk, ha nem tudunk most tökéletes étkezni, sportolni. Nehéz és mindannyiunk számára félelmetes ez az időszak, még soha nem mentünk át hasonlón. Amennyire csak lehetséges legyünk elfogadók magunkkal."

Reméljük, hogy Miley Cyrus Bright Minded egyszemélyes show-ja még sok hasonlóan tartalmas pillanatot hoz majd el, hiszen például a Demi Lovatóval folytatott beszélgetése nem csupán az elzárkózás idejére volt hasznos és fontos.

A komolyak mellett azért voltak vidám pillanatok is:

Ez is érdekelhet

Romantikus szerelmes filmek, amiken mindig elsírjuk magunkat

Romantikus szerelmes filmek, amiken mindig elsírjuk magunkat

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!