Megszületett! Gyönyörű levéllel köszöntötte a sztárpár a újszülött kislányát

Ciara és focisztár gyönyörű levéllel köszöntötte a sztárpár a újszülött kislányát

2017.április.29.

Miközben a fél világ Beyoncé várandósságával van elfoglalva, kolléganője, Ciara is gyermeket várt. Nyugodtan nyilatkozhatunk minderről múlt időben, hiszen az énekesnő gyereke meg is született.

Russell Wilson és Ciara párosa
Fotó: Getty Images

A szupertehetséges sztár tavaly ment hozzá az amerikai focisztár Russell Wilsonhoz, akivel nagyon egymásra találtak. Alighogy ámuldoztunk az álomesküvőjükön már érkezett is az örömhír, hogy páros gyermeket vár. Ciara csodás videókkal és fotókkal adott helyzetjelentést az állapotáról, így aztán nem csoda, hogy Sienna névre keresztelt kislányuk megszületésének bejelentését sem halogatták. Ha fiú lett volna a jövevény, akkor biztosan sokan sorsszerűnek látták volna, hogy az irányító gyermeke éppen az draft másnapján született, de valószínű, hogy ha valakinek a karrierjét inkább követni fogja Sienna, az inkább az anyuka lesz.

Hogy a sztárpár mennyire egy csapatként gondol magára arra jó példa, hogy a papa és a mama egy időben posztolt egy megható üdvözletet újszülött lányukra a maguk Instargam oldalán.

„Drága Sienna Princess Wilson! Nem számít milyen nagy a hullám, mindig mi leszünk a nyugvópont számodra a viharban. Szeretünk! Anya és Apa” - üzente a várandós mamiról készült tengerparti fotóval a sztár a lányának

Sok boldogságot a családnak!

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói