Micsoda?! Újabb Szex és New York film készül?

2014.január.8.

Itt az idő, hogy leporoljuk a Manolóinkat és töltsünk magunknak egy pohár Cosmót, ugyanis lehetséges, hogy a Szex és New York kap még egy harmadik történetet!

A legendás sorozat és a filmek két főszereplője is utalgatott rá, hogy egy harmadik produkció útban lehet. Tavaly decemberben Kristin Davis azt rebesgette egy interjúban, hogy Carrie, Samantha, Miranda és Charlotte lehetséges, újra összeállnak még egy film erejéig: "Nem gondolom, hogy egy harmadik sztori ötlete csak álom lenne, vannak ezzel kapcsolatban tárgyalások. A szereplők beszélgetnek egymás között ilyesmiről, nem tudom, mennyire valószínű, hogy létre is jön. Nagyon izgalmas lenne" – mesélte Davis a Haute Living magazinnak.

Most, hogy http://www.glamouronline.hu/divathirek/itt-az-elso-cipo-sarah-jessica-parker-kollekciojabol-10522>Sarah Jessica Parker piacra dobta első cipőkollekcióját

Cynthia Nixon ezzel ellentétben még 2010-ben kijelentette, hogy egy harmadik film elkészítése teljesen Michael Patrick King írón és rendezőn áll mondván, "neki kell leülni és levegőt venni, hogy átgondolja, van-e még benne egy történetre való mesélnivaló". Kristin Davis azonban a leglelkesebb a négyük közül: Cynthia Nixon negatív megnyilvánulására azt reagálta, hogy "le kell vele ülnöm beszélni, amikor legközelebb találkozunk!".

Az elkötelezett rajongók tudják, hogy az első film 2008-ban jelent meg, négy évvel a sorozat befejezése után, melyet egy kevésbé sikeres második rész követett 2010-ben. Mit gondolsz, szükséges még egy sztori bemutatása? Van szerinted még történet, amit el kell mesélni?

Ez is érdekelhet

Észreveszel valami furcsát Katalin hercegné új fotóin?

Észreveszel valami furcsát Katalin hercegné új fotóin?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói