Miley Cyrus tényleg gyereket vár?

2016.december.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hányszor, de hányszor dőltünk már mi magunk is be hasonló pletykáknak. Ha egyszer egy hírésség egymás után két napon bővebb pulóvert visel, vagy csak chilis babot vacsorázik, másnap már megindulnak a találgatások. Csak nem gyereket vár? Cameron Diaz, vagy Jennifer Aniston mennyit, de mennyit tudna erről mesélni!

Családot alapít Miley Cyrus és Liam Hemsworth
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Miley Cyrus most került fel a várandós listára, már előre szólunk, hogy fogalmunk sincs, hogy a pletykának van-e valóságalapja, főleg, hogy alapvetően nem is a sztár környezetéből származik, hanem egyszerűen csak a rajongók egy csoportjának gyanús a gólyahír. Meg is néztük miért, sőt meg is mutatjuk nektek, aztán úgyis eldől, hogy mindez teljesen fals találgatás, vagy a popsztár leglelkesebb hívei tényleg ennyire élesszeműek.

Akik követik az egykori Hannah Montana minden lépését, arra lettek figyelmesek, hogy az utóbbi időben eltűntek Miley Cyrus hasvillantós szettjei. Na ugye, minden spekuláció ezzel kezdődik! Végigpörgetve az Instagram oldalát persze tényleg arra juthatunk, hogy valóban úgy két hónappal ezelőtt még minden hétre jutott egy haspolós, sportmelltartós, bikinis fotó, most meg november 7-éig kell visszamenni az időben, hogy a sztár nyilvános szereplései között találjunk olyant, ahol egyértelműen hasat villant. Miley Cyrus november 23-án ünnepelte a 24. születésnapját, ekkor posztolt egy képet a The Voice című műsor stúdiójából, ahol ugye mentorként szerepel.

A kép, ami elindította a találgatásokat, pedig csak egy bő póló van Miley-n, na igen, de miért?

A talán terhes Miley Cyrus
Fotó: Profimedia

A fotó kapcsán merült fel a rajongók egy részében, hogy mintha a bő felső alatt kerekedne a pocak. Nagyjából egy hete próbálják gyűjteni a bizonyítékokat, és a minap újabb gyanús fotók kerültek elő. Miley Cyrus és Liam Hemsworth vacsorázni mentek az egyik legfelkapottabb Los Angeles-i étterembe. A távozásukról készült fotók némelyikét elnézve tényleg könnyen meg lehet győzni magunkat, hogy az énekesnő újabb meglehetősen bő pulóvere alatt várandósságának bizonyítékát rejtegeti. Mondjuk, szemmel látható, hogy orkán erejű szél fújt, lehet, hogy csak ez okozza a gyanúra okot adó kerekedést.

A rajongók kerekedni látják:

A pocakját takargatja Miley Cyrus
Fotó: Profimedia

Azt már tényleg csak félve említjük meg, hogy a hívei körében rendezett amatőr mellbőségelemzés is természetesen pozitív eredményt hozott.

A legnyomósabb ellenérveknek a jógázós posztok. Ugyan most éppen úgy áll a dolog, hogy az orvosok szerint a terhesség alatti jógázásnak nincs kockázata, ellenben megkönnyíti a szülést.

Ugyanakkor lehet benne valami, hogy Miley Cyrus némelyik hajmeresztő pózára talán nem vállalkozna áldott állapotban.

Másfelől az Instagram nem a valóság, egészen nyugodtan feltehet korábban készült fotókat, ugyanez vonatkozik a füvezős képeire is.

A szülinapját jógával indította, persze ki hiszi ezt el?

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> B-day yoga with Dora #128150;#128150;#128150; Miley Cyrus (@mileycyrus) által közzétett fénykép, 2016. Nov 23., 11:04 PST

Ugyan az utóbbi időben a mariuhána népszerűsítését is alacsonyabb fokozatra kapcsolta, de azért egy-két ilyen fotót is posztolt. Kérdés persze, hogy ezek a képek tényleg most készültek-e. A másik ellenérv, hogy bár szemmel láthatóan újra nagyon egymásra találtak Liam Hemsworth-szel, de még mindig nem igazán tudjuk, hogy mi van. A színész már korábban beismerte, hogy nem kell találgatni, tényleg együtt vannak, azóta nyilvánosan is szerepeltek együtt, de az eljegyzésről szóló non-stop fecsegést, a titkos házasságkötésről keringő mendemondákat azért elhárítja a páros. Ismerve kapcsolatuk előzményét, sokan úgy gondolják, hogy Liam Hemsworth sokkal megfontoltabb annál, semmint, hogy gyereket vállaljanak azelőtt, hogy 100%-ig biztos lenne a közös jövőjükben. Igaz, a színész sosem állította, hogy ezt nagy nyilvánosság előtt valaha is bejelenti majd.

Az áldóját, lehet, hogy tényleg kerekedik Miley hasa?

Kerekedik Miley Cyrus hasa
Fotó: Profimedia

Nos vannak érvek, ellenérvek, fotók, posztok. Lehet, hogy semmi nem igaz belőle, de nekünk azért beültették a bogarat a fülünkbe, szerinted lehetséges, hogy Miley Cyrus gyereket vár?

Vajon Liam Hemsworth gondolja, hogy mindeközben mellbőségszakértők figyelik a barátnőjét?

Szülők lesznek: Miley Cyrus és Liam Hemsworth
Fotó: Profimedia
Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője