Millie Bobby Brown szerelmes fotójánál biztosan nem látsz ma édesebbet!

Reméljük, sikerül alaposan kihasználnod a nyár minden egyes pillanatát. Millie Bobby Brown nem panaszkodhat, jelenleg szerelmével, Jake Bongiovival élvezi a forgatások közötti szabadságot, és a rajongók legnagyobb örömére szívesen oszt meg fotókat is a romantikus kalandjaikról.

Millie Bobby Brown szerelmesebb, mint valaha
Millie Bobby Brown szerelmesebb, mint valaha
Fotó: Getty Images /Arturo Holmes

Most, hogy mindenki ledarálta minimum kétszer a Stranger Things 4. évadát, megemésztette a finálét, a sorozat legszerethetőbb szereplőjének elkaszálását és az egyik kulcsszereplő identitáskérdését, ideje lazítani. Millie Bobby Brown, a sorozat Elevenjét alakító színésznő legalábbis így tesz, aki épp barátjával, Jake Bongiovival utazgat. Most épp a természetet – meg persze egymás társaságát – élvezik, amit a 19 éves színésznő meg is örökített Instagram-oldalán. „Köszönöm, természet! Az ilyen pillanatok felejthetetlenek.” – írja a fotók alá. Mindenképpen lapozz, az első fotó mögött ugyanis ott bújik egy szerelmes kép Millie-ről és Jake-ről, amin elcsattan egy romantikus puszi is.

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi első vörös szőnyeges feltűnése 2022 márciusában
Fotó: Getty Images /Joe Maher / Stringer

Páratlan páros

Millie Bobby Brown és Jake tavaly június óta oszt meg közös fotókat az Instagramon, igaz, kezdetben nagyon trükkösen legjobb barátokként hivatkozva egymásra. Egyébként tényleg barátságból alakult ki szerelem, egy ponton azonban átfordult a dolog, a Six Page pedig tavaly júniusban meg is szellőztette, amint a pár kézen fogva sétálgat New York utcáin. Vörös szőnyeges debütálásukra egészen 2022 márciusáig kellett várni, de a Stranger Things 4. évadának bemutatójára is együtt érkeztek.

Millie Bobby Brown élete nagy dobására készülhet a Stranger Things után

Volt pár jelölt korábban is

A színésznő Jake előtt Jacob Sartoriusszal randizott, gyakorlatilag ő volt az első hivatalos kapcsolata is, a történetnek azonban nem lett szép vége, miután a fiatal énekes állítólag megcsalta a szerelmét. A tinipáros akkor úgy kommentálta a szakítást, mint közös döntést, Millie viszont jó ideig parkolópályára tette a szerelmi életét. A netezők egy darabig esküdni mertek volna rá, hogy David Beckham fia, Romeo lesz a következő lovag, később pedig felröppent a hír, hogy egy Joseph Robinson nevű sportolóval alakul valami a háttérben, miután közös fotóikból kiderült, hogy ugyanott nyaralnak, és közösen sétáltatnak kutyát is. Hivatalosan azonban Jake Bongiovi mellett találta meg a boldogságot - egyébként nem véletlenül cseng olyan ismerősen a név, ő ugyanis a legendás zenész, Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley 20 éves fia.

Ez is érdekelhet

Egy kis inspiráció a rakoncátlan babahajak megzabolázásához

Egy kis inspiráció a rakoncátlan babahajak megzabolázásához

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját