Millie Bobby Brown élete nagy dobására készülhet a Stranger Things után

Túl jó ahhoz, ne kapjunk belőle többet, és túl fiatal ahhoz, hogy visszavonuljon. Bár Millie Bobby Brown 18 éves korára lett megkerülhetetlen híresség, szerencsére nem kell attól tartanod, hogy a Stranger Things után eltűnik.

Millie Bobby Brown csatlakozhat a Star Wars világához - Fotó: Getty Images /Theo Wargo
Millie Bobby Brown csatlakozhat a Star Wars világához - Fotó: Getty Images /Theo Wargo
Fotó: Gettyimages.com

Július elsején, vagyis pénteken érkezik a Stranger Things 4. – és kifejezetten erősre sikerült – évadának utolsó két, záró epizódja, és ezen felül egy teljes évadban élvezhetjük még a Duffer testvérek kreálta különös világ hangulatát. A gyerekszínészek a szemünk láttára nőttek fel és robbant be a karrierjük, azonban jogosan merülhet fel a kérdés: ki az, aki felnőttként is képes lesz megkapaszkodni Hollywoodban? A sorozat főhősét, Elevent alakító színésznő, Millie Bobby Brown például egészen biztosan köztük van. IMDb-s adatlapja már ebben a pillanatban tocsog az olyan franchise-okban, mint a Godzilla-filmek, és a 2020-ban bemutatott Enola Holmes is folytatást kap. Iparági pletykák szerint ráadásul megindultak a tárgyalások közte és a Disney között, aminek a tétje nem kisebb, mint hogy Millie Bobby Brown is csatlakozzon a messzi-messzi galaxishoz, vagyis a Star Wars-hoz.

Millie Bobby Brown lehet a kulcs a Z generációhoz?

A Game Rant nevű oldal információi szerint a színésznő állítólag már beszélt is a Disney fejeseivel, és Kathleen Kennedy, a Lucasfilm főnöke is hatalmas potenciált lát a színésznőben. Már csak azért is, mert a Star Wars 2015-ös feltámasztása nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a sorozatai fogadtatása viszont klasszisokkal jobbak voltak, így kénytelen volt stratégiát váltani, és beszállni a nagy streaming versenybe. Ráadásul Bobby Brownnal – aki pont egy ikonikus sorozat révén futott be – az élen képes lenne megcélozni a fiatalabb Z generációt is, akit a mozijaikkal nem tudott megfogni a Disney.

Millie Bobby Brown személyes hangvételű rövidfilmet rendezett

És hogy mennyit hozna ez a 18 éves hírességnek? Becslések szerint 12.6 millió dollárt (azaz nagyjából 4.5 milliárd forintot). Tekintve, hogy a színésznő naptára egyelőre hemzseg a projektektől (Enola Holmes 2, Damsel, The Girls I've Been With), nem valószínű, hogy egyhamar sikerülne tető alá hozni a közös sorozatot – vagy egyáltalán megállapodásra jutni és bejelenteni azt –, és a The Sun is úgy tudja, hogy a tárgyalások nagyon korai szakaszban járnak.

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Néhány lelkes rajongó viszont már most elképzelte, hogyan is festene kedvencük a fiatal Leia hercegnőként vagy a Natalie Portman által megformált Padme gyerekkori kiadásaként.

Ez is érdekelhet

Káprázatos ruhák, amelyekkel Katalin hercegné beírta magát a divattörténetbe

Káprázatos ruhák, amelyekkel Katalin hercegné beírta magát a divattörténetbe

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját