Na ne! 9 év után ér véget Channing Tatum és Jenna Dewan Tatum házassága

2018.április.3.

Sokkoló hírt osztott meg Jenna Dewan-Tatum a minap rajongóival: a híresség Instagramon adta a nagyvilág tudtára, hogy 9 év házasság után külön utakra lépnek Channinggal. Az expár úgy határozott, hogy megelőzi a rosszindulatú pletykákat és a bulvárlapok találgatásait, és inkább ők maguk árulják el, pontosan mi is történt kettőjük között.

Channing Tatum és Jenna Dewan Tatum
Fotó: Getty Images

Jenna egy szívszorító üzenetben beszélt a válás hátteréről és kettőjük viszonyáról:

"Semmi sem változott azt illetően, hogy mennyire szeretjük egymást, de a szerelem egy gyönyörű kaland, ami most külön utakra terel bennünket. Nincsenek titkok a döntésünk mögött - csupán két legjobb barát úgy határozott, hogy elérkezett az idő, hogy teret adjanak maguknak, és segítsenek abban, hogy mindkettőjük a legörömtelibb, legteljesebb életet élhesse. Továbbra is egy család vagyunk, és mindig is szerető szülők maradunk Everly számára. Ennél többet nem mondunk, és köszönjük, hogy tiszteletben tartjátok a magánéletünket" - írta Jenna

Nos, ha valamire, hát erre egyáltalán nem számítottunk: Jenna és Channing mindig is kedvenc álompárjaink közé tartoztak, akik elképesztő összhangban és szeretetben jelentek meg a nyilvánosság előtt. Azonban ez az üzenet magáért beszél. Bármilyen szörnyű is a hír, megnyugtató a tény, hogy Channing és Jenna szeretetben vesznek búcsút egymástól. Egyelőre nincs több információnk kettejük történetéről, de mi még reménykedünk, hogy talán egy kis idő elteltével meggondolják magukat.

Láttad már? Jenna Dewan a legcukibb napot töltötte együtt 4 éves kislányával

Ez is érdekelhet

Mit hoz 2022? - Asztológiai sorozat az Instagramunkon

Mit hoz 2022? - Asztológiai sorozat az Instagramunkon

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke