Nagyon szomorú oka volt annak, amiért Diana hercegné nem viselt több Chanelt a válása után

2022.január.29.

Diana hercegné legszebb megjelenései között szép számban találhatunk Chanel összeállításokat, de sajnos válása után képtelen volt a francia divatház darabjait viselni egy nagyon szomorú oknál fogva.

Nagyon szomorú oka volt annak, amiért Diana hercegné nem viselt több Chanelt a válása után
Fotó: Getty Images

Természetesen nem arról volt szó, hogy bármilyen problémája is lett volna márkával, hanem sokkal inkább az volt a gond, hogy Károly herceggel zátonyra futott kapcsolatára, és arra a bizonyos hölgyre emlékeztette, aki miatt tönkre ment a házasságuk.

Harry és Vilmos megható gyerekkori fotói Dianával

Harry és Vilmos megható gyerekkori fotói DianávalAz ausztrál Jayson Brundson tervező egy interjúban mesélt a sztoriról az angol Harper's Bazaar magazinnak, amikor visszaemlékezett rá, hogyan ismerkedett meg Lady Dianával az 1996-os ausztrál látogatása alkalmával: "Nagyon jóban voltam Joh Bailey-vel, akit Diana fodrászának neveztek ki erre az időre. A hercegné egy kórházlátogatásra készült épp, és miután készen volt a haja, a krémszínű Versace kosztümjéhez keresett kiegészítőket – így jött a képbe Brundson, aki a stylinghoz is remekül értett. Diana kihozta a hálószobájából az ölében az összes táskát és cipőt, amit csomagolt az útra, és ráömlesztette a kanapéra: átnéztem az összeset, és találtam egy pár Chanel cipőt, javasoltam neki, hogy ezek remekül mennének a Versacéhoz, de azt mondta, hogy nem hordhat összekapcsolt C-ket, dupla C-t. Kérdeztem, miért? Azt válaszolta, mert Camilla és Charles."

Teljesen érthető volt, hogy ilyen kevés idővel a válást követően bárhol dupla C-t látott, azonnal volt férjére és annak szeretőjére gondolt. "A cipők valóban nagyon chanelesek voltak, azt hiszem látványos, arany, egymásba fonódó C betűk voltak rajta, és valószínűleg másoknak is feltűnt volna azonnal, főleg, hogy még olyan friss volt a válás", mesélte Brundson.

Diana hercegnő egyszer hálóingben és chokerrel ment a Met gálára

Diana hercegnő egyszer hálóingben és chokerrel ment a Met gáláraUgyanebben az interjúban Jayson arra is kitért, milyen volt a hercegnével, a világ egyik leghíresebb nőjével együtt dolgozni: „Joh elkezdte beszárítani a haját, csevegtek, én meg csak tartottam a fésűt, és közben arra gondoltam, úristen, megfogtam Diana hercegnő haját! Aztán beszélt Madonnával telefonon, ahogy azt ugye bárki más is tenné, és azt hiszem épp a válásról diskuráltak”, emlékezett vissza Jayson Brundson.

Királyi válás, telefonálgatás Madonnával és Chanel drámák? Micsoda idők lehettek!

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő