˝Nem tudok úgy hányni, mint egy normális ember˝ - meséli Jennifer Lawrence

2016.április.11.

Jennifer Lawrence pillanatok alatt vált gigasztárrá és az egyik kedvenc színésznőnké. A 25 éves Oscar-díjas sztár amellett, hogy rendkívül tehetséges és az egyik legfelkapottabb színész Hollywoodban, ehhez mérten teljesen normális, fiatal lány, aki nem mellesleg irtó vicces is.

A Harper's Bazaar májusi számának címlapján díszeleg éppen, és az interjúhoz készült fotókon természetesen kizárólag Dior Couture darabokat visel. Mondanunk sem kell, hogy J.Law bámulatos Mario Sorrenti képein, egyik szett dögösebb és sikkesebb, mint a másik, Jennifer Lawrence pedig minden erőlködés nélkül ragyog visszafogott sminkjével a kamera előtt.

Ahogy mindig, most is zseniálisakat mondott a Harper's Bazaar szerkesztőjének az interjúban. Elmesélte például, hogy szinte soha nem jár el sehova, és ha el is megy, akkor hamar távozik, de nagy ritkán mégis megtörténik, hogy becsúszik egy-egy buli. Legutóbb például Adele koncertjén volt Emma Stone-nal, és sikerült mocskosul részegre innia magát: "Képtelen vagyok addig inni, hogy ne tudjak magamról. Előbb kezdek el hányni". Az ominózus eset az otthonában történt, és Woody Harelson is jelen volt: "Woody megvágta a lábát. Az egyik vendégszobámban aludt, de ott kezdtem el hányni. Összetörtem egy gyertyát, mert nem tudok úgy hányni, mint egy normális ember, hanem mindenfele hadonászom a kezemmel".

jennifer lawrence
Fotó: mario sorrenti / harper`s bazaar

Amikor viszont nem önkívületben okádja szét a lakását, akkor világmegváltó cikkeket ír például Lena Dunham számára. J-Law a Csajok sorozat sztárjának hírlevelében közölte azt az írását, ami azonnal bejárta az internetet, és amiben a nők egyenlőtlen fizetését vitatta Hollywoodban. És ha már a filmipar, akkor a torz testképről is szót ejtett: "Szeretném, ha egy új normál-testtípust tudnánk kialakítani. Mindenki azzal jön, úgy szeretik, hogy végre van valaki, akinek normális az alakja. Szerintem nincs normális testalkatom. Minden nap Pilatesezem. Eszem, de sokkal többet edzek, mint egy átlagember. Szerintem már annyira hozzászoktunk az alultápláltság látványához, hogy amikor egy normális alkatú embert látunk, az az első reakciónk rá, hogy kerekded. És ez őrültség. Magam részéről is az lenne a minimum, ha megemelném a tétet. Ha nem másért, akkor legalább azért, hogy ne érezzem magamat a legkövérebbnek" – meséli nevetve a magazinnak.

jennifer lawrence
Fotó: mario sorrenti / harper`s bazaar

Amióta a Dior arca, nem is nagyon látjuk másban a vörös szőnyegen: "Nem hittem el, amikor felkértek. Párizsba repítenek, és hotel szobákat fizetnek (…) Nem tudtam elég gyorsan meghosszabbítani a szerződésem" – idézi fel. A ma már híres vörös Golden Globe-os ruhája is szóba jött, ami valójában a B terve volt a gálára: "Az A terv egy olyan ruha volt, amit nem tudtam viselni, mert a menstruációs ciklusom a díjátadó szezonhoz igazodik. És ez van évek óta. A pirosnak az eleje lenge volt. Nem kellett azon aggódnom, hogy be kell húznom bármimet is. A másik ruha nagyon szoros volt, és nem fogom beszívni a méhemet. Nem kell nekem ezt tenni" – mondta, és milyen igaza van!

jennifer lawrence
Fotó: mario sorrenti / harper`s bazaar

Jennifer Lawrence-ről süt az önbizalom, éppen ezért nem is akárkik a barátai, pedig a színésznő nem szeretné, ha félnének tőle: "Nulla oka van annak, hogy valaki megfélelmlítve érezze magát általam. Egyáltalán. De persze megértem". Egy kicsit sikerült megtudni a magánéletéről is, már jó ideje szingli, mégis bármit mond a pasikról, azt rögtön kiforgatja a média. "A szex? Valaki magyarázza el nekem, hogy mi az". Imádjuk!

Ez is érdekelhet

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját