Nincs szex, étrendviták - ezért válik Gisele Bündchen?

2015.augusztus.24.

Az idei nyár eddig sem kedvezett a sztárpároknak, az évszak utolsó hónapjában pedig több álompár jelentette be, hogy kapcsolatuk, házasságuk zátonyra futott.

Csak látszat a tökéletes boldogság?
Csak látszat a tökéletes boldogság?
Fotó: Northfoto

Miután pár hete felröppentek az első hírek Megan Fox válásáról, most egy újabb híresség házasságának végéről cikkeznek a lapok, mégpedig ezúttal a szupermodell, Gisele Bündchen és nem kevésbé híres párja, az amerikai focifenomén, Tom Brady kapcsolata került válságba.

Gisele és Tom hat évvel ezelőtt házasodtak össze, a rajongók és a csodaszép modell ismerőseinek legnagyobb örömére, hiszen addig csak rövidebb, kicsapongóbb kapcsolatairól lehetett hallani. Megfordult például Leonardo DiCaprio hálószobájában is, egészen hosszú ideig volt a színész barátnője, ahhoz képest, hogy az örök Oscar-várományos viszonylag gyakran cserélgeti a partnereit. Tom Bradyvel 2006 óta tartott a a kapcsolatuk, a házasságukból két gyermek is született, az 5 éves Benjamin és a 2 éves Vivian.

Igazi amerikai álompárnak számítottak, hiszen a sikeres sportoló + gyönyörű modell felállásnál kevés érdekesebbet lehetne elképzelni. Külső ránézésre a Tom Brady-t és Gisele-t egymásnak teremtették, legalábbis a nyilvános megjelenéseik alkalmával irigylésre méltó harmónia volt kettőjük között, de úgy látszik, mégsem ilyen idilli a kapcsolatuk.

A közös barátok szerint a pár már egy ideje sokat veszekszik, és nem tudják szemtől-szembe megbeszélni a problémáikat. Az egyik internetes magazinnak azt is elárulták a pletykás barátok, hogy a civakodás Tom Brady születésnapi partiján érte el a csúcspontot most augusztus első napjaiban. A brazil szupermodell heves szóváltás után kiviharzott az étteremből.

Sőt, ha ez nem lenne elég, állítólag mióta a kis Vivian megszületett, az ágyban sem működnek közöttük a dolgok. A szexhiány az ismerősök szerint mindkét felet megviseli. Hab a tortán, hogy a gyermeknevelésben is más elveket vallanak. A sportoló apa az egészséges életmód és a diéta híve, és szeretné, ha az otthonában mindenki ezt az elvet követné. Gisele pedig annak ellenére, hogy rendelkeznek szakácsokkal és takarítokkal is, elvárja, hogy ha éppen nincs otthon, mindent a férje csináljon, beleértve a gyermekek ételeinek elkészítését és a takarítást is, mert nem bízik a saját személyzetében.

Gisele Bündchen közösségi oldalaira feltöltött képei alapján a pár kapcsolata boldog és kiegyensúlyozott. A család együtt élvezi ki a nyár utolsó napjait, ám az OK! magazin szerint ez mind csak a médiának szól, és a pár környezetében mindenki biztosra veszi, hogy bár a világ legjobban kereső modelljének és Amerika egyik legnépszerűbb sportolójának kapcsolatát már csak az tartja össze, hogy a házasságuk anyagilag mindkettőjüknek jól jövedelmez, mindezek ellenére is váláshoz vezet majd a kapcsolatukat terhelő sok feszültség.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói