´Nincsen a világon erősebb teremtmény, mint a Nő´- Címlapfotózás Lékai-Kiss Ramónával

2020.november.17.

A GLAMOUR magazin decemberi ünnepi számával reméljük, hogy egy kicsit sikerül a szíveteket is ünneplőbe öltöztetni az év végére és megfeledkezni a sok bizonytalanságról, ami a mindennapokban jelen van.

Decemberi címlaplányunk, Lékai-Kiss Ramóna, akit nem véletlenül választottunk erre a szerepre. 2017 óta a novemberi és decemberi lapszámunkban csak nőknek adunk munkát! Sokszor felmerül a gondolat, hogy így kirekesztjük a férfiakat. De számoljunk csak egy kicsit. Azzal, hogy novemberben és decemberben csak nőknek adunk munkát, nem kirekesztjük a férfiakat, hanem egyenlővé tesszük a nőket. Hiszen a nők éppen ennyivel keresnek kevesebbet, mint a férfiak. Így nem nehéz leszűrni a szomorú tanulságot, hogy annyival keresel kevesebbet nőként, hogy gyakorlatilag november 10-től év végéig ingyen dolgozol.

A nők és a férfiak közti egyenlőséget Ramóna is az egyik legnagyobb nőket érintő problémának tartja.

Hatalmas örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy az idei, egyáltalán nem könnyű év utolsó Glamour címlapján szerepelhetek, ráadásul pont egy olyan tematika mentén, ami a 21. században a nők számára egy kapaszkodó, főleg ebben a szomorú eseményekkel teli időszakban. Én azt gondolom, nincsen a világon erősebb teremtmény, mint a Nő, legyen egyedülálló, párkapcsolatban vagy házasságban élő, édesanya vagy gyermektelen, főnök vagy beosztott, egy biztos, ahogy férfierő nélkül ez a világ nem tartana ott ahol, úgy női erő nélkül sem! Ahogy mondani szokták, minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll, és én személy szerint azonosulni is tudok ezzel a gondolattal. Kívánom, hogy minden nő találja meg azt a hitvallást, amiben kiteljesedhet, és ha nemcsak nyomtatott magazin formájában szeretnétek megnézni, keressétek a digitális lapot is, mert 4 különböző képpel jelenik meg, ezzel is szemléltetve a női sokszínűséget és erőt! Kellemes olvasást kívánok mindenkinek!

Így készül a címlapfotó és a divatanyag!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Napi horoszkóp: A csillagok romantikát ígérnek - március 29.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói