Obama nagykövetté teszi a Vogue főszerkesztőjét?

2012.december.5.

A napokban szárnyra keltek olyan hírek, miszerint Barack Obama egy igazán különleges jelöltet nézett ki a francia vagy a brit nagykövetségi posztra.

PuzzlePix/RexFeatures
PuzzlePix/RexFeatures

A jelöltje pedig nem más, mint az a hölgy aki minden évben Obama top 10-es támogatói között van, és tekintélyes összegű adományokkal segíti az elnököt. Nem mellesleg a világ legnagyobb divatmagazinjának címlapjára tette feleségét. Úgy tűnik, az újrázó elnök elérkezettnek látta az időt, hogy meghálálja Anna Wintour sok-sok támogatását. A francia, vagy angol nagyköveti címet ugyanis a Vogue főszerkesztőjének tartogatja Obama.

Igaz, Megan Salt, a Vogue szóvívője mégis így nyilatkozott a frissen csiripelt hírről: "Anna Wintour nem reménykedik ilyen megbízatásokban. Ő most teljesen elégedett az aktuális munkáival" - hárították hivatalosan a pletykát.

A hírt ettől függetlenül nem biztos, hogy rögtön kacsának nyilváníthatjuk, hiszen Anna Wintour környezete szerint a 63 éves, szigorúságáról ismert főszerkesztőt igencsak érdekli a lehetőség. Ráadásul az amerikai külügyi képviseleteket összefogó szervezet egyik szóvivője nagyon pozitívan nyilatkozott a Vogue, és a így a divatvilág egyik vezéregyéniségéről:

"Anna Wintour egy nagyon intelligens és energikus ember. Soha nem volt még diplomáciai megbizatásban, de rendelkezik megfelelő tapasztalattal a diplomácia a nemzetközi kapcsolatok terén, és ez az egyik nagy előnye" - mondta a szóvivő.

Szerinted egy ilyen karrierért Anna Wintour feladja a Vogue főszerkesztői pozícióját?

Ez is érdekelhet

Julia Fox és Kanye West merész  szettben debütált a vörös szőnyegen

Julia Fox és Kanye West merész szettben debütált a vörös szőnyegen

Divathírek

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

GLAMOUR Horoszkóp

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?