Offset Cardi B koncertjén próbálta visszakönyörögni magát - Cardi nem igazán örült ennek

2018.december.17.

Cardi B nemrégiben jelentette be Instagram oldalán, hogy szakítottak férjével és gyermeke apjával, Offsettel. Nem sokkal később Offset egy Twitter üzenetet írt ki, amiben elmondta, hogy nagyon hiányolja feleségét.

Offset és Cardi B
Fotó: Getty Images

Cardi ezután egy másik videót is közzé tett, amiben elmondta, hogy habár rajongói úgy vélik, hogy újra összejönnek, erről nincsen szó. Most azonban egy olyan dolog történt, ami nekünk is kellemetlen volt.

Ez a 8 sztár volt a legnépszerűbb 2018-ban a Google szerint

Ez a 8 sztár volt a legnépszerűbb 2018-ban a Google szerint

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BrcLFy0l1Y0/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon I appreciate all the love! But what I need most right now from my fans is support and respect. CARDIVENOM (@iamcardib) által megosztott bejegyzés, Dec 15., 2018, időpont: 11:44 (PST időzóna szerint)

Cardi B éppen koncertet adott, amikor felhoztak tortákat a színpadra, amiken az állt, hogy `fogadj vissza Cardi`. Ezután Offset is megjelent, és elmondta neki, hogy nagyon szereti, és újra vele akar lenni. A videón látszódik, hogy Cardi nagyon ideges lesz, és valamit suttog Offsetnek, aki nem sokkal később távozik. Cardi rajongói ezután megtámadták Offsetet, majd a lány elmondta rajongóinak, hogy ez nem segít neki, mert habár Offset megcsalta, attól még ő mindig a gyermeke apja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon CARDIVENOM (@iamcardib) által megosztott bejegyzés, Dec 16., 2018, időpont: 1:05 (PST időzóna szerint) src="//www.instagram.com/embed.js">

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének