Ők azok, akikre senki nem számított, de ott lesznek Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén!

2018.április.29.

Május 19-én kerül sor Harry herceg és Meghan Markle nagyszabású esküvőjére, egy olyan szertartásra, amilyet Vilmos herceg és Katalin hercegné egybekelése óta nem láthatott a világ.

Meghan Markle és Harry herceg
Fotó: Rexfeatures

Az emberek mindenre kíváncsiak: milyen ruhát visel majd a menyasszony, ki zenél, ki készíti a tortát, stb. Azt már a héten megtudtuk, hogy Harry nem meglepő módon testvérét, Vilmost kérte fel a tanú szerepére, Meghan azonban még nem nyilatkozott ezügyben.

Most viszont kiderült, kik azok a hírességek, akikre nem számítottunk, mégis ott lesznek a nagy napon.

A teniszcsillagról nem sokan tudják, de Meghan Markle egyik legjobb barátnője és ennek az információnak a tudatában, már nem is meglepő, hogy rajta van a meghívottak listáján.

Meghan feladta a színésznői karrierjét, azért, hogy hercegné lehessen, viszont nem feledkezett meg arról a csapatról, akiknek nagyrészben a sikerét köszönhette. A Briliáns elmék egész csapatát meghívta az esküvőre, színésztársa, Patrick J. Adams pedig egy nagyon édes Instagram posztban gratulált Harry hercegnek ahhoz, hogy ezt a csodálatos nőt, Meghant veszi el.

Szeretettel meghívunk Meghan Markle esküvőjére!

Szeretettel meghívunk Meghan Markle esküvőjére!

Az énekes megerősítette, hogy ott lesz az esküvőn, sőt koncertjeit is lemondta emiatt. Elton Diana hercegnő jó barátja volt, sőt a temetésén is ő énekelte el a Candle in the Wind című számot, amit az Dianáról írt.

A színésznő és korábbi szépségkirálynő megerősítette, hogy ott lesz a nagy napon, sőt többen azt is rebesgetik, hogy ő lesz az egyik koszorúslány, viszont erről még senki sem nyilatkozott. Priyanka mindig nagyon kedvesen nyilatkozott Meghanról, aki szerinte egy igazi példakép, és mindig kiáll másokért és saját magáért is. Egy problémája van már csak, hogy még mindig nem tudja, mit vegyen fel.

Ilyen lesz Meghan Markle esküvői ruhája! Kiszivárogtak az első tervek!

Ilyen lesz Meghan Markle esküvői ruhája! Kiszivárogtak az első tervek!

Azt már többször felvetették, hogy Victoria Beckhamék megjelennek az esküvőn, de végül valaki mindig megcáfolta, az viszont úgy tűnik igaz, hogy ennek ellenére mind az öten meghívást kaptak és fel is fognak lépni!

Ed Sheerant azonban nem csak díszvendégnek hívták, hanem fellépőként is megmutatja magát a ceremónián pár szám erejéig.

Sarah Ferguson
Fotó: Profimedia

A legnagyobb meglepetést Sarah Ferguson meghívása okozta, hiszen első körben kizártnak tartották, hogy meghívják a királyi család kontrollálhatatlan tagját, a hercegek nagynénjét a yorki hercegnét. A nő folyamatosan kellemetlen helyzetbe hozza a család tagjait beszólásaival és viselkedésével és ennek köszönhetően sem Harryvel, sem Vilmossal nem ápol jó viszont. Viszont úgy néz ki a protokoll megkövetelte a meghívását.

Ez is érdekelhet

Túl sokat utazunk magas kibocsátással

Túl sokat utazunk magas kibocsátással

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

GLAMOUR Horoszkóp

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint