Öltözz a GLAMOUR-hoz és nyerj 30 ezer forintos vásárlási utalványt

2014.június.23.

Imádjuk a nyarat és imádjuk a színeket, hiszen egy vidám élénk színű ruhában nemcsak nagyon sikkes lehetsz, de hidd el, pozitívabban látod a dolgokat, és mosolyt csalsz mások arcára.

Ezen a nyáron törj ki a szürkeségből és vedd elő bátran a legszínesebb holmijaidat! Merj csillogni a GLAMOUR magazinoddal erre bíztat a Dove is! Legújabb Dove Prism névre keresztelt dezodorját 100 színen tesztelte és egyen sem hagyott nyomot. Nyugodtan bújhatsz bele a legkedvesebb színes ruhádba, abban biztos lehetsz, hogy nem fogod kellemetlenül érezni magad, hiszen ezt az izzadásgátlót éppen azért fejlesztették, hogy bármikor, bármiben biztonságban érezhesd magad.

Ha megmutatod nekünk, hogy milyen felszabadult vagy a legcsillogóbb ruhádban, 30 ezer forintos ruhavásárlási utalványt nyerhetsz! Mit kell tenned? Vedd a kezedbe a legfrissebb GLAMOUR magazinodat \ (július-augusztusi szám ) és öltözz címlapsztárunkhoz, Jennifer Lopezhez, készíts egy fotót és töltsd fel a DM Magyarország Facebook oldalára. Ne feledd a legcsillogóbb, arany, ezüst, vagy flitteres ruhádban, felsődben pózolj! A Dove nagyszabású promóciója június 9. és július 13. között számos más értékes ajándékkal vár. Tudj meg még többet a játékról! Kattints ide! Még több részlet hamarosan!

A Dove Prism azért dolgozott, hogy láthatatlan maradjon bármilyen színpompás ruhába is bújsz. Használd ki, hogy megengedheted magadnak a színeket és törj ki a szürkeségből!

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke