Osvárt Andrea főszereppel hódítja meg Hollywoodot

2012.március.12.

Közel tíz éve, hogy Osvárt Andrea modellkarierrjét színészetre cserélte, és Olaszországba költözött. Persze nem minden alap nélkül: a magyar-olasz kéttannyelvű középiskola elvégzése után további öt évet szentelt olasz ismeretei kiszélesítésének az ELTE-n. Emellett persze színészi képességeit is fejlesztette.


A munka meghozta gyümölcsét, hiszen kiköltözése óta szinte folyamatosan főszerepeket osztanak rá, ráadásul 2008-ban a Sanremo-i Fesztivál háziasszonya is volt, ami hatalmas elismerés. Továbbá magáénak tudhatja a 2007-es Év Felfedezettje címet, A Legjobb Női Főszereplő titulust (Il Randomante, 2009), tavaly pedig kétszer is jutalmazták a La Ragazze dello Swingben nyújtott alakításáért. 2010-ben egyébként ti is jelöltétek őt a GLAMOUR Women of the Year A legjobb színésznő kategóriában.

Psychologies-címlap
Psychologies-címlap

Eljött tehát az idő, amikor kinőtte Olaszországot, és Hollywood felé kezdett kacsingatni. Másfél évig járt tengerentúli castingokra, fejlesztette angoltudását, majd rámosolygott a szerencse, és kiválasztották egy készülő tévésorozat főszerepére: a Luc Besson által jegyzett The Transporter (A szállító) c. akciófilmből készült tévés változat, ennek női főszereplője Andrea.

A karakteréről, Carláról annyit tudni, hogy egy volt CIA-ügynök, aki Monsieur Frank jobbkeze, és az ő "utazásait" menedzseli. Az egyes epizódok nem a moziváltozat eseményeit feszegetik, történetük sem folytatólagosan halad majd (kivéve az emberi kapcsolatokat). A sorozatból hét rész már elkészült, tavasszal folytatódhat a további öt rész forgatása, és ha minden jól megy, ősszel jöhet a premier.

Ha ez a projekt nem lenne elég, akkor ott van az Aftershock női főszerepe is. Ez a thriller a chilei rendező, Nicolás López földrengésélményével foglalkozik, melynek központi témája az, hogy a pusztító földindulás következtében egy elmegyógyintézet (más forrás szerint börtön) lakói kiszabadulnak. A film producere és férfi főszereplője egyébként Eli Roth, akit a Grindhouse-ból és a Becstelen Brigantykból is ismerhetünk.

A külföldi magazinok már fel is figyeltek a magyar színésznőre, az elmúlt hónapokban szerepelt az olasz Psychologies és a német nyelvű TV Today címlapján, valamint az Audi és a Regard magazinokban is. Közeleg tehát Osvárt Andrea hollywoodi bemutatkozása, szívből kívánjuk neki, hogy ezt az álmát is sikerrel valósítsa meg.

Kattintsatok, és nézzétek meg Andi külföldi címlapjait és fotósorozatait!

Osvárt Andrea főszereppel hódítja meg Hollywoodot Psychologies-címlap

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp: Még több pénz ütheti a markodat - szeptember 26. - október 2.

Heti horoszkóp: Még több pénz ütheti a markodat - szeptember 26. - október 2.

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról