Paris Hilton Kim Kardashiannek öltözött! Rájössz, ki az igazi?

2018.január.31.

Paris Hilton és Kim Kardashian barátsága hosszú évekre nyúlik vissza: a két híresség akkor ismerkedett össze, amikor Kim Paris asszisztenseként dolgozott, és már ott nyilvánvaló volt, hogy ez egy szép barátság kezdete. Mindezt csak még tovább fokozta, hogy Kardashian is rivaldafénybe került, és immáron nem egy, de két üdvöskét ünnepelhettünk a valóságshow-k világában.

Paris és Kim
Fotó: Instagram

Láttad már? Elképesztő lánykérés: Paris Hilton immár menyasszony

Úgy tűnik, a két sztár barátsága olyannyira töretlen, hogy már nem csak a pletykákat, de a stílustippeket is megosztják egymással. A Yeezy legújabb kampányában ugyanis Paris konkrétan Kim Kardashiannek öltözött, és olyan szinten megdöbbentő a hasonlóság kettőjük között, hogy valószínűleg még a saját családjuk is lazán összekeverné őket.

Te el tudod dönteni, ki van a képeken?

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Bemlg1xnKyA/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #128081; #YeezySeason6 Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés, Jan 30., 2018, időpont: 9:57 (PST időzóna szerint)

Ez is érdekelhet

Újra Budapestről jelentkezik Köböl Anita, a sikkes műsorvezető

Újra Budapestről jelentkezik Köböl Anita, a sikkes műsorvezető

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói