Pisilés közben fotózták Lady Gagát!

2011.augusztus.18.

Korábban már beharangoztuk, hogy Lady Gaga egy könyvvel örvendezteti meg a rajongóit, a fotóalbum képeit pedig nem más, mint Terry Richardson készítette.

Az már korábbról ismert, hogy a bizarr páros imád együtt dolgozni, a Supreme márka számára készített kampányban egy kicsit szabadjára engedték magukat, de ez valószínűleg semmi ahhoz képest, ami hamarosan napvilágot lát.

Terry Richardson egy évig követte árnyékként Lady Gagát díjátadóra, koncertturnéra, stúdióba, és sőt még a mellékhelyiségbe is. A botrányos fotós 100 000-nél is több képet készített, amiből csupán 300 kerül majd a november 22-én a boltokba kerülő könyvbe. A különleges album apropója a monumentális Monster Ball turné lezárása lesz. A képeket egyelőre hét lakat alatt őrzik, Lady Gaga azonban szívesen beszélt a nem mindennapi kollaborációról.

Semmit nem titkoltam Terry elől. Velem volt minden pillanatban, reggel amikor felkeltem, és fogat mostam, amikor zuhanyoztam, és általában mindig. Akik ismerik a fotóit, tudják, hogy beállított képekre nem számíthatnak.

Gaga még elmesélte azt is, hogy bár Richardsonról sok pletyka kering, remekül ki lehet jönni vele, szórakoztató vele utazni, és igazán közeli barátjának tartja. A páros valószínűleg ebben az albumban sem tagadja meg magát, a popsztár egy fél mondattal előre is vetítette, hogy mi mindent láthatunk majd a könyvben: "lefotózott, amikor egy pohárba pisiltem, egy csomó őrült dolgot csináltunk." Nos, ki érzi úgy, hogy muszáj lesz megszereznie az albumot?

Kapcsolódó cikkeink:

Ez is érdekelhet

Elképesztő átváltozás: így néz ki a Trónok harca egykori Arya Starkja most

Elképesztő átváltozás: így néz ki a Trónok harca egykori Arya Starkja most

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!