Pucéran cigizget Kendall Jenner ezen a fotón, csakhogy ő nem is cigizik

2017.július.25.

A suliban biztos neked is megvolt az időszak, amikor az számított igazán menőnek, aki minél felnőttesebb dolgokat csinált. Hosszú és látványos smárolásba kezdett a pasijával, piercingje volt, vagy éppen fújta a füstöt a suli közelében.

Kendall Jenner
Fotó: Northfoto

A tinik között talán van az ilyesfajta menőzésnek valami hozadéka, de egy felnőtt ember, még ha maga is dohányzik, valószínűleg nem tartja magát ettől menőnek. Az utcai, nagy plénum előtt zajló csókcsatákat is általában felváltják a meghittebb helyszínek. A szórakoztatóipar azonban valamiért szereti dédelgetni ezeket a sztereotípiákat. Ugyan ma már a cigarettázás erőteljesen visszaszorulóban van a filmvásznon, úgyhogy csak a gonosz szereplők lehetnek bagósok. De például a cigarettázó nő még mindig megmozgatja a kreatívok fantáziáját.

Olvastad már? 7 segítség, hogy letedd a cigit

Kendall Jenner legújabb pucér Instagram fotóján is egy cigit szorongat a sztármodell. A koncepció szerint valószínűleg így még szexibb, menőbb és vonzóbb lesz Kendall. A híresség persze azzal a szöveggel posztolta a képet, hogy "Nem cigizek". Akkor meg miért fogod egyáltalán a kezedben? Érti ezt valaki?

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> i don't smoke Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 24., 12:28 PDT

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének