A pucérruhák estélyévé vált a Brit Awards díjátadó, de arat a teljes meztleneség is

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tagadhatatlan, hogy a pucérruha, vagyis az áttetsző, bőr tónusú, gyakran feszes, a képzeletre meglehetősen keveset hagyó ruhák reneszánszukat élik, és néha úgy tűnik, hogy lassan biztosabb választásnak tűnnek a vörös szőnyegen, mint a klasszikus fekete. A Brit Awards díjátadón kifejezetten sokan nyúltak a pucérruhákhoz, nézzük, hogyan viselték.

Kylie Minogue
Kylie Minogue ragyogott a színpadon
Fotó: Matt Crossick/Empics / Northfoto

És ne felejtsük el megnézni az új trendet sem, aminek a lényege, hogy már nem csak sejtetik mi van a ruha alatt, hanem egészen egyszerűen nem is vesznek fel ruhát a hírességek.

Miley Cyrus mindenek felett

Korábban már írtunk arról, hogy a pucérruha műfajának koronázatlan királynője Miley Cyrus, és erre a címre most sem cáfolt rá. Bár személyesen nem tudott megjelenni a díjátadón, de azért a videójában alaposan megmutatta az alkalomra választott darabját.

Lejár a pucérruhák ideje?

A vörös szőnyegen többen is követték a trendet, és megmutatták, hogyan lehet egy sokat sejtető ruha is elegáns. Galériánkban összegyűjtöttük a legizgalmasabb darabokat, Kylie Minogue pedig nem állt meg a vörös szőnyegnél, a színpadon ragyogott az áttetsző fellépőruhájában. De talán egy kicsit feledésbe merülnek a pucérruhák, ugyanis a párizsi divathéten és már a díjátadón is egyre merészebbnek tűnnek az ismert emberek, és úgy tűnik elérkeztünk a pucérság korába.

Milyen volt egy pucérruha 88 éve? Meglepően merész a modern társai mellett

Willow Smith Victoria Beckham bemutatójára érkezett úgy, hogy a be nem gombolt kabátja alá semmit nem vett, Emily Ratajkowski szintén egy olyan szettben jelent meg, amelyen egészen egyszerűen nem vett fel inget, sem melltartót a blézere alá. Úgy tűnik, hogy a pucérruhák evolúciója nem áll meg, és jön a teljes ruhanélküliség, mutatjuk a galériában, hogyan viselik a bevállalósabb hírességek.


Galéria

2024.03.03.

Kik nyertek?

Bár a ruhák is szemet gyönyörködtetőek, ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a Brit Awards díjátadón a brit zenei élet kiemelkedő teljesítményeit díjazzák. Érdemes odafigyelni jobban az este nagy nyertesére, Raye tarolt a díjátadón. Ő lett az év előadója, övé az év dala, és ő az év felfedezettje is. Az év csapata a Jungle, az év nemzetközi dala Miley Cyrus és a Flowers lett, az év nemzetközi előadója pedig Sza. Az este folyamán nyert Calvin Harris, Dua Lipa lett az év pop előadója, az év nemzetközi csapata pedig a Boygenious lett.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője