Rachel Bilson és Hayden Christensen szakítottak közel 10 év után

2017.szeptember.20.

Mindennek a tetejébe már csak ez hiányzott, az egyik legaranyosabb hollywoodi sztárpár hivatalosan is szakított közel 10 év után, tudtuk meg az Us Weekly értesüléseiből.

Hayden Christensen Rachel Bilson szakítás
Fotó: rex/puzzlepix

A közeli ismerősök szerint, már "hónapok óta nincsenek együtt, teljesmértékben vége köztük mindennek, Rachel Los Angelesben tartózkodik, Hayden pedig visszament Torontóba". A színészek 2008-ban ismerkedtek meg a Hipervándor forgatásán, és már abban az évben eljegyezték egymást, de 2010 augusztusában lefújták az esküvőt, szerencsére pár hónappal később kibékültek.

Nézd meg! Mit csinálnak most a 2000-es évek dögös sztárjai?

Bár a 36 éves két sztár nagyon ügyel a magánéletére, 2013-ban Rachel Bilson elárulta egy interjúban, hogy "nagyon jó barátnő, és ez a legfontosabb az életében, ő az, aki a párja kedvencét főzi vacsorára, mire hazaér, mert imád főzni, úgyhogy sokszor készítenek együtt vacsorát otthon, és néznek filmet".

2014 októberében megszületett az egyetlen közös gyerekük, Briar Rose, aki a nevét a Szépség és a szörnyeteg mese után kapta, mert Rachel óriási Disney-rajongó, és ez a kedvence. Hayden Christensen akkor elmesélte egy interjúban, hogy "állandóan Disney-dalok szólnak a házukban".

És most már többé nem is fognak! Nagyon sajnáljuk a szakításukat, de kívánjuk, hogy megtalálják újra a boldogságot, ha nem egymás, akkor valaki más mellett az életben.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet