Reese Witherspoon poszttraumás stresszel küzdött, miután a rendező zaklatta

2018.február.9.

Az elmúlt hónapok vallomásaiból egyértelműen kiderült, hogy rengeteg színésznőt zaklatott Harvey Weinstein, és nagy részük meglehetősen nehezen lábalt ki az erőszak okozta depresszióból. Reese Witherspoon sok sorstársához hasonlóan éveken keresztül titkolta a történteket, azonban a botrány után belőle is kibukott a sok év feszültsége.

Reese Witherspoon
Fotó: Getty Images

Oprah Winfrey és Reese az Időcsavar produkción dolgoztak együtt, amikor egy beszélgetésük során felmerült köztük Harvey sztorija. Ez mindössze két nappal a botrány kirobbanása után történt, és Oprah elmondása szerint az összes lányon érezhetőek voltak a depresszió jelei. A színésznő szerint Reese poszttraumás stressz szindrómával küzdött ekkoriban, és a beszélgetés közben is érezhető volt, hogy fél.

Láttad már? Reese Witherspoon és lánya simán hazudhatnák, hogy ikertestvérek

Ekkor még nem derült ki, hogy Harvey konkrétan bántalmazta-e Reese-t, azonban a jelek igencsak árulkodóak voltak: Witherspoon elárulta, hogy ha bárki kiejti Harvey nevét, ő sírva fakad, és bármikor meghallja egy sorstársa történetét, legalább két napig nem alszik utána. Kicsivel később Reese is nyilvánosság elé állt, és elárulta hogy 16 éves korában erőszakoskodott vele egy rendező. Reméljük, hogy végre véget ér ez a rémálom, a színésznők pedig képesek lesznek feldolgozni a szörnyű történteket.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet