Rettenetes! A csontkovács miatt halt meg a 34 éves modell

2016.október.23.

A csodaszép Katie May mindössze 34 évesen hunyt el még idén februárban.

A szőkeség igazi glammodell volt, a férfimagazinok imádták, szerepelt a Playboy magazinban is, de dolgozott a Dolce & Gabbanának is, és számos divatcégnek. Őt tartották a Snapchat királynőjének. Az életvidám lány halála mindkit meglepett. Az első hírek arról szóltak, hogy Katie May agyvérzés áldozata lett.

Hogy őszinték legyünk, halála után nagyon gonosz pletykák keltek szárnyra, sokan feltételezték, hogy a fiatalkorban viszonylag ritkán előforduló stroke oka a modell életmódjával lehetett kapcsolatban. Bár már ekkor sokan hívták fel arra a figyelmet, hogy bizony az agyvérzés bár jellemzően idősebb korban fordul elő, mégsem feltétlenül igaz, hogy fiatalon csak a drogosok halhatnak bele. Katie May ráadásul a halála előtt már hosszabb ideje panaszkodott nyaki fájdalmakra, egy fotózáson pedig összeesett.

katie may, halál, agyvérzés, csontkovács, stroke, modell, tragédia

Most csaknem fél évvel a halála után kiderült, hogy a pletykákkal ellentétben a feltételezett életmódjának semmi köze nem volt a halálához. A nyaki bántalmait csontkovácsnál próbálta kezeltetni a szépség, ennek lett a halálos következménye a stroke. A kezelés során ugyanis a bal oldali nyaki verőerében szakadás keletkezett, így az ér nem tudott megfelelő mennyiségű oxigént szállítni az agyába, ami végül a tragédiához vezetett. Katie May egyedül nevelte 7 éves kislányát, szörnyű!

Ez is érdekelhet

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói