Sarah Jessica Parker visszatér a képernyőre!

2014.június.26.

Óriási hírek Sarah Jessica Parker rajongói számára: a színésznő visszatér a képernyőre egy új sorozattal!

sarah jessica parker
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Oké, sikerült levegőhöz jutnod? Akkor nyugodj meg, mert még csak a megbeszélések fázisában jár a dolog, de az már biztos, hogy a Pulitzer-díjas Busted: A Tale of Corruption and Betrayal in the City of Brotherly Love című könyv adaptálásáról van szó. A valóságos eseményeken alapuló történet Philadelphiában zajlik, és az ottani rendőrség korrupciós cselekedeteiről számol be.

Annyit máris tudunk Wendy Ruderman és Barbara Laker könyvéről, és ebből következtethetően a sorozatról, hogy drogokról, hatalomvágyról, egy alvilági kábítószeres brigád gyalázatos viselkedéséről fog szólni. Mindebbe egy megbízható tudósító és két veterán újságíró is belekeveredik, akiknek a jelentése egy egész FBI nyomozást indít útjára. A hírek szerint SJP az egyik riportert fogja majd alakítani.

Rendkívül izgalmasan hangzik, és biztosak vagyunk benne, hogy bár fényévekre távol áll a Szex és New Yorkban látott csajos problémáktól, Sarah Jessica Parker biztosan hasznát veszi a híres sorozatában megformált írónőről ráragadt újságírói tapasztalatainak.

Reméljük, ha valóban elindul a sorozat, akkor mielőbb itthon is láthatjuk a televízióban.

Ez is érdekelhet

A Nyilas csillagjegy igazi győztes típus, méghozzá ezért

A Nyilas csillagjegy igazi győztes típus, méghozzá ezért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói