Scarlett Johansson nem bírta könnyek nélkül, amikor kiderült a titok a családjáról

2017.október.28.

Fut Amerikában egy nagyon érdekes műsor, a PBS csatornán vezeti Henry Louis Gates, Jr., és hírességek családtörténetével foglalkozik.

A Finding Your Roots már sok sztár előtt tárta fel származásának titkait, amiről gyakran nem is tudtak a meghívottak. A legújabb epizódban, ami október 31-én kerül adásba, Scarlett Johansson lesz az egyik vendége a műsornak.

A családneve alapján nem nehéz kitalálni, hogy a színésznő skandináv felmenőkkel rendelkezik. Édesapja dán építész, apai ágon a nagyapja ismert történész, és dokumentumfilmek szerzőjeként volt ismert. Scarlett Johansson anyai ágon zsidó származású, édesanyjának, Melanie Sloannak a szülei fehérorosz és lengyel zsidó családokból származnak. A színésznő dédapja Amerikába vándorolt, és New Yorkban dolgozott kereskedőként, Scarlett Johansson azonban eddig nem tudta, hogy mi történt ennek az ágnak az Európában maradt ágával.

Láttad már? 7 film, amitől mindig sírunk

A műsorból kiderül, hogy Scarlett Johansson dédapjának testvére a családjával a második világháború idején a varsói gettó foglyai voltak, és ott is haltak meg. A színésznő korábban nem tudta, hogy a családjának egyik ága a holokauszt áldozata volt, és amikor szembesült a ténnyel, nem bírta könnyek nélkül.

„Ó, ez nagyon szomorú. Megígértem magamnak, hogy nem fogok sírni, de nagyon nehéz...Úgy érzem, most sokkal mélyebben lett a kapcsolatom az énemnek ehhez az oldalához, a családomnak ehhez az ágához” - mondta a színésznő

Scarlett elmondta, hogy milyen nehéz belegondolni, hogy a saját dédapjának is lehetett volna ez a sorsa. A műsorban a komikus Paul Rudd és a színész, John Turturro családjáról is szó, akik Johanssonhoz hasonlóan a második világháború környékén érkeztek Amerikába.

Ez is érdekelhet

Kate Middleton istennő a Top Gun filmpremierjén

Kate Middleton istennő a Top Gun filmpremierjén

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?