Nem a Senoritával kezdődött: Minden, amit Camila Cabello és Shawn Mendes kapcsolatáról tudnod kell

Tudtad, hogy Camila Cabello és Shawn Mendes már évekkel azelőtt ismerték egymást, hogy megjelent a Senorita című közös slágerük, és néhány héttel később bejelentették, hogy egy párt alkottak? Kettejük ismertsége egészen 2014-re nyúlik vissza, a kapcsolatuk pedig már évek óta tart, és ahogyan azt nemrég a Met gálán is láttuk, a mai napig odavannak egymásért. Éppen ezért itt az ideje, hogy felidézzük a csodálatos szerelmi történetük legfontosabb állomásait.

Camila Cabello és Shawn Mendes szerelmének a története
Camila Cabello és Shawn Mendes szerelmének a története
Fotó: Getty/Glamour

2014. július

Camila (akkor még a Fifth Harmony tagjaként) és Shawn Austin Mahone turnéján ismerték meg egymást még 2014. júliusában. A bájos énekesnőnek már akkor szimpatikus volt Shawn Mendes, és szeretett volna vele több időt eltölteni, de ő folyton a turnébuszon töltötte az idejét azzal, hogy gitározni tanult, és olyankor mindenkit igyekezett kizárni, de arra azért élénken emlékszik, hogy Camila Cabello milyen kedvesen nyitott feléje.

2015. április

Shawnt a Capital FM 'Lips, Wife, Leave It!' című műsorában arról kérdezték, hogy ha választania kellene, Camila Cabello, Jade Thirlwall vagy Chloë Grace Moretzt lenne-e a felesége, ő pedig kijelentette, hogy mivel már jól ismeri Camilát, biztosan őt választaná.

Camila Cabello és Shawn Mendes óriási csókkal erősítik meg, hogy együtt vannak

2015. november

Megjelent Camila és Shawn I Know What You Did Last Summer című száma, ami úgy született, hogy Shawn elővette a gitárját, miközben Camilával vitáztak, végül pedig a közös gondolataikból sláger született. Hamarosan egyre több olyan pletyka kapott szárnyra, hogy a két fiatal sztár randizik egymással. Elmondásuk szerint viszont ekkor még csak a közös munka és a barátságuk kötötte össze őket.

2017. március

Camila és Shawn közzétettek magukról egy videót, amelyben Ed Sheeran Kiss Me című dalát adják elő.

2017. május

Shawn egy tweetben tette közzé, hogy annyira lenyűgözte Camila Crying int he Club című slágere, hogy még libabőrös is lett.

2018. április

Shawn a Beats1-nek adott interjújában elmondta, hogy mennyire kedves számára Camila, aki pedig nem sokkal később Twitteren úgy reagált, hogy nagyon szereti Shawnt. Ezek után már csak néhány napot kellett várni arra, hogy Camila feltűnjön Shawn egyik fellépésén.

Shawn Mendes és Camila Cabello ´undorító´ csókcsatája megrázta az internetet

2018. december

A rajongók izgatottan várták Camila bejelentését, aki ekkor annyit már elárult egy Shawnnal közös kép alatt, hogy hamarosan közös projektre számíthatunk tőlük.

2019. június

Lehullt a lepel a közös projektről, és megjelent Camila és Shawn azóta világhírűvé vált slágere, a Senorita. Dalszövegének köszönhetően pedig újra szárnyra kaptak azok a találgatások, hogy a két vajon randizik-e egymással.

2019. július

Camilát és Shawnt lencsevégre kapták Hollywoodban, amint kézen fogva sétáltak, később pedig együtt is buliztak. A képek egyértelműen arról árulkodtak, hogy kettejük közt tökéletesen működik a kémia.

2019. augusztus

Shawn ekkor ünnepelte a 21. születésnapját, Camila pedig nyilvánosan is felköszöntötte, méghozzá úgy, hogy hozzátette, szereti őt. Egyre többet beszéltek egymásról, a Senorita egyre népszerűbb lett, majd Shawn hivatalosan is bejelentette, hogy ők ketten egy párt alkotnak. Camila hamarosan interjút is adott kettejük kapcsolatáról, és elmondta, hogy szeretnék minél távolabb tartani a nyilvánosságot a magánéletüktől, és csak kiélvezni minden együtt töltött idejüket.

2019. november

Camila elmondta, hogy már az I Know What You Did Last Summer felvételei során többet érzett Shawn iránt mint barátság, és Mendes részéről is ezt érezte, de akkor még mindketten nagyon fiatalok voltak, és a karrierjük miatt is nagy volt rajtuk a nyomás, de a Senorita ismét közel hozta őket egymáshoz.

2019. december

Camila elmondta, hogy azért nem láthatják a rajongók a színpadon csókolózni Shawnnal, mert ilyen szempontból szégyellős, és ahhoz is hozzá kellett szoknia, hogy aki egykoron a barátja volt, most már az egész világ előtt is a szerelme.

2020. március

Camila és Shawn sok időt töltöttek együtt a karantén első hónapjaiban, rengeteget sétáltak, és Instagram Live-on is bejelentkeztek, ahol közösen zenéltek és válaszoltak a rajongók kérdéseire.

Camila Cabello az első nemzetközi GLAMOUR digitális címlapon

2020. október

Shawn elárulta, hogy minden dala már régóta Camiláról szól és még azokat a dalszövegeket is ő inspirálta, amiket bőven a kapcsolatuk előtt írt. A hónap végén a Halloweent is együtt ünnepelték, amiről igazán bájos közös képeket is közzétettek.

2020. november

Megjelent a Netflix új dokumentumfilmje, a Shawn Mendes: In Wonder, amely az énekest világkörüli turnéján kíséri végig, közben pedig Camilával rengeteg részletet árultak el a kapcsolatukról, és elmondta, mennyire hálás a lánynak azért, hogy már akkor is biztos támasza volt, amikor barátként még csak ritkán találkoztak.

Camila Cabello kiborult: ¨A narancsbőr normális, a zsír normális¨

2021. szeptember

Camila és Shawn Mendes kapcsolata továbbra is erős és kiegyensúlyozott, amit mi sem bizonyít jobban, mint a néhány héttel ezelőtti Met gálás megjelenésük, ahol csak úgy izzott köztük a levegő, és egyértelművé tették, hogy most is teljesen odavannak egymásért.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját