Sokkoló lista! Íme az 5 legjobban fizetett sztár 2019-ben

2019.július.11.

Egyre többet hallunk arról, hogy Kylie Jenner vagyona folyamatosan csak növekszik és növekszik, így egyértelműen azt gondolnánk, hogy amennyiben 2019-ről van szó, biztosan ő szerepel majd a leggazdagabbakról szóló lista élén. Ezzel ellentétben ez nem így történt, egy olyan személy került az első helyre, akiről nem is gondolnánk, hogy 2019-ben ennyi pénzre tesz majd szert.

Sokkoló lista! Íme az 5 legjobban fizetett sztár 2019-ben
Fotó: Northfoto, Getty images

Íme az 5 legmagasabb bevételű sztár 2019-ben:

5. Ed Sheeran

Fotó: Northfoto

Gondoltuk, hogy benne lesz a listában, ugyanis ő is egyre nagyobb sikereket ér el. 2019-ben több, mint 30 milliárd dollár lesz a bevétele. A Szigeten te is találkozhatsz vele idén!

4. Lionel Messi

Fotó: Northfoto

Nem meglepő az sem, hogy a Barcelona sztárfocistája is az elsők között szerepel, ezzel lekörözve Christiano Ronaldót is. Az ő bevétele 2019-ben majdnem 36 milliárd forintnak megfelelő összeg lesz.

3. Kanye West

Fotó: Northfoto

A zenész, producer és divattervező is itt van, ami nem is csoda, hiszen nem csak zenei karrierjét tartja sínen, de állandóan újítást visz márkájába is. Az ő 2019-es bevétele 43 milliárd forint.

2. Kylie Jenner

Fotó: Northfoto

Valóban sokan azt gondolnánk, hogy ő lesz az első helyen, azonban ez nem így történt, de így is szerény 49 milliárd forintos vagyonra tesz szert idén.

1. Taylor Swift

Fotó: Northfoto

Talán sokan meglepődtetek ezen, de az énekesnő vezeti a listát 53 milliárd forintnak megfelelő bevétellel 2019-ben.

Ez is érdekelhet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet