Sophie Turner és Joe Jonas elárulta, milyen nemű a második babájuk

Nem késlekedett túl sokat a családbővítéssel Sophie Turner és férje, Joe Jonas: két évvel első kislányuk születése után ugyanis meg is érkezett a második baba. Jó hír, hogy mostanra a kicsi nemét is nyilvánosságra hozták.

Megszületett Sophie Turner és Joe Jonas második kisbabája
Megszületett Sophie Turner és Joe Jonas második kisbabája
Fotó: Getty Images /Mike Coppola

Mintha tegnap lett volna, hogy összeházasodott a Trónok harca színésznője, Sophie Turner és Joe Jonas, máris ott tartunk, hogy második babájuk érkezéséről számolunk be. Az örömhírt ráadásul meg is erősítette a pár a PEOPLE magazinnak képviselőjükön keresztül - a pici nemét is elárulva. Joe és Sophie örömmel jelentik be, hogy megérkezett a kislányuk.

Már tényleg látszik Sophie Turner kerekedő pocakja!!!

A színésznő a második terhességet egy divatmagazinnak adott interjúban jelentette be még májusban. De a Met gálán sem csinált titkot az ügyből, és nem próbálta meg elrejteni egy trükkös fazonú ruhával, ehelyett egy alakot tökéletesen lekövető Louis Vuitton kreációt választott.

Sophie Turnernél első a család

„Számomra erről szól az élet – egy következő generáció felneveléséről.” – nyilatkozta a színésznő a második terhességét megerősítő interjúban, majd így folytatta. „Nincs annál fantasztikusabb dolog, mint látni, ahogy a lányom egyre erősebb lesz. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bővíthetjük a családot. Ez a legnagyobb csoda.”

Az első terhességnél még jóval diszkrétebbek voltak, és egyedül azért osztották meg végül a nyilvánossággal a részleteket, mert a lesifotósok lencsevégre kapták Sophie kerekedő pocakját egy ártatlan séta közben. A pár egyébként nem kizárólag a családalapítást nem rakja ki a kirakatba, korábban esküvőjüket is a lehető legnagyobb titok övezte: a 2019 májusában tartott meglepetésszerű Las Vegas-i esküvőt, és a három hónappal későbbi, jóval nagyobb volumenű franciaországi lagzit is.

Sophie Turner óriászakója a legmenőbb kismamaruha, amit valaha láttunk

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói