Sosem szoptatna nyilvánosan Kim Kardashian

2016.január.27.

Kim Kardashian nehéznek tartja az anyaságot, és erről mer nyilvánosan is beszélni. A reality sztár, aki múlt hónapban adott életet babájának, Saintnek, közzétett oldalán egy bejegyzést, miszerint már majdnem 2 hónapja szoptatja fiát, és úgy érzi eléggé időigényes foglalatosság.

Kim Kardashian
Fotó: Northfoto

"Eleinte Northnak nem tetszett, hogy Saintet szoptatom. Az ölembe feküdt, így Saint nem fért hozzám. Aztán, amikor ő etethette a testvérét üvegből, már jobban érdekelte a dolog, azóta North az én kis segítőm." - írta Kim.

"Az a szerencsém hogy nagyon sok tejem van, így az anyukám egész hűtőjét tele tettem már vele lefagyasztva." - twittelte a 35 éves szépség.

Véleménye szerint a nipple shield használatával sokkal egyszerűbb a szoptatás, és így megvédi a saját mellbimbóját is. Ezt a kórház ajánlotta neki, ugyanis eleinte nagyon fájdalmas volt számára a szoptatás.

A kétgyermekes anyuka már érti, hogy miért szoptatnak sokan nyilvánosság előtt, de ő sose tenne ilyet, ugyanis nem érezné kényelmesnek, ha közben más nézné őt, de Kim Kardashian egyáltalán nem ítéli el azokat, akik mégis így tesznek, bár korábban nem volt ilyen elfogadó ebben a kérdésben, mint bevallotta, de úgy látszik, az anyaság az ő felfogásán is változtatott.

Az egész család: Kim kezében North, a háttal álló Kanye kezében a kis Saint fekszik a hordozóban:

Kim Kardashian
Fotó: Northfoto

"Húha, fél kilenc van és a gyerekek már megfürdetve, megetetve és alszanak! Fogalmatok sincs, hogy ez mit jelent nekem, most azt se tudom, hogy mit csináljak ebben a kis szabadidőmben" - üzente a kétgyermekes anyuka a rajongóinak, de kicsivel később (hajnali 4-kor) már a szoptatásra panaszkodott, persze hozzátette: csodálatosan érzi magát.

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói