Stana Alexandra tüzes fotóval búcsúztatja a hetet

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Itt a tavasz, csicseregnek a madarak, rügyeznek a fák, és az időjárás is egyre kellemesebb lesz, a hőmérsékleten pedig Stana Alexandra is dob, aki sokat sejtető fotót osztott meg magáról a közösségi oldalán, hogy ezzel kívánjon mindenkinek kellemes vasárnapot.

Stana Alexandra túlfűtött fotója nem is lehetne forróbb
Stana Alexandra túlfűtött fotója nem is lehetne forróbb
Fotó: Fotó: TV2 Sajtószoba

Nem ez az első eset, hogy a Dancing with the Stars profi táncosa lélegzetelállító képeket oszt meg a követőivel. Mostani fotóján amellett, hogy megmutatja testét, és bikiniben áll a kamera elé, az is könnyen észrevehető, hogy mennyire boldog mosollyal közli a világgal, hogy minden rendben van körülötte.

Nem volt egyértelmű, hogy táncos lesz

A nézők leginkább a Dancing with the Stars műsorban zárták a szívükbe, ahol Marics Petivel alkottak egy párost, és hétről-hétre lenyűgözték a zsűrit, valamint a közönséget is. Sőt, Alexandra azóta szerepelt Marics Petiék videoklippjében is, vagyis egyértelmű, hogy a két versenyző között a kapcsolat nem szűnt meg a műsor után sem. Alexandra a GLAMOUR magazinnak mesélt a karrierjéről, az interjúból kiderült, hogy bár gyerekkorától kezdve az élete része volt a tánc, nem volt egyértelmű, hogyan tanul tovább. Sokáig vacilláltam, hogy pszichológia szakra menjek, vagy a táncművészeti iskolát végezzem el. “A végleges döntés oka az volt, hogy egyetemen később is tanulhatok, de táncolni nem fogok tudni örökké, így a táncművészetit választottam. Végig csináltam a mesterképzést is, ahol pedagógia és pszichológia volt a fő tantárgy, mellette pedig anglisztikára jártam a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre. Úgy gondolom, sikerült mindent elvégeztem, amit elgondoltam, és táncpedagógus lettem” - mesélte az interjúban.

Jól érzi magát

A most megosztott fotóból is egyértelmű, hogy Stana Alexandra jól érzi magát a bőrében, hiszen a fotójáról is csak úgy árad a jókedv, a kiegyensúlyozottság és a boldogság. “Idén egyértelműen a munkámra szeretnék koncentrálni. Ugyanakkor abban is hiszek, hogy kapok majd jeleket, milyen irányban haladjak tovább. A Dancing with the Stars óta folyamatosan dolgozom, csodálatos lehetőségeket kaptam, amiért nagyon hálás vagyok. Szeretném ezeket megélni, aztán majd jön, aminek jönnie kell. Erre fókuszálok, egy percem sincs a magánéletre” - mondta a magánéletét firtató kérdésekre.

Stana Alexandra: „A küzdeni akarás éltet. Ilyen az erdélyi vonal”

Stana Alexandra: „A küzdeni akarás éltet. Ilyen az erdélyi vonal”

Ugyanaz a lány maradt

Bár Stana Alexandrát rengetegen ismerik és szeretik, ő nem érzi úgy, hogy a személyiségét bármennyire is megváltoztatta volna a hírnév. “A mai napig képes vagyok meglepődni, ha valaki közös fotót szeretne készíteni velem. Ugyanaz a lány vagyok, mint akinek megismertek a nézők pár évvel ezelőtt, remélem, nem változtam. Persze jólesik az ismertség, de hangsúlyozom, hogy a követőimnek, rajongóimnak köszönhetem, hogy ott tartok, ahol most vagyok. Nem olyan nevelést kaptam, hogy a fejembe szállna a dicsőség.

Anyukám mindig próbált két lábbal a földön tartani. Ha sikereket értem el, mindig elmondta, hogy ügyes voltam, de tudnom kell, hogy mindig lesz nálam szebb, jobb okosabb, és mindig küzdenem kell. Nincs pipa az életben, hogy elértem a célomat, és most már el lehet kényelmesedni.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője