Szakítás! 14 éves lányra hajt Kylie Jenner pasija

2015.december.18.

Aki aktívan követi a közösségi oldalakon a Kardashian-Jenner lányokat, azok biztosan naprakészek a celebcsalád magánéletében.

Tyga és Kylie Jenner, idén ősszel még randiztak
Tyga és Kylie Jenner, idén ősszel még randiztak
Fotó: Northfoto

Sokaknak feltűnt, már azok közül, akik tényleg követik őt, hogy Kylie Jenner Snapchat folyamáról Tyga egy ideje eltűnt. A rapper és a híresség másfél, két éve alkot egy párt, ebből következően a reality üdvöske még jócskán kiskorú volt, amikor járni kezdtek. A 18. szülinapra a nagyvonalú zenész egy Ferrarit ajándékozott Kylie-nak. De hiába a gáláns ajándékok, a lány a hűségnek valószínűleg jobban örülne, úgy tűnik azonban, hogy Tygának nem ez az erőssége.

A 26 éves rapperről ezt már korábban is lehetett tudni, hiszen kétéves jegyességét mondta fel annak idején. A problémák már korábban jelentkeztek, az első igazi viharfelleg akkor jött el, amikor szeptemberben Tyga és a transznemű modell, Mia Isabella találkozgattak, és meztelen fotókat is küldözgettek egymásnak. Kylie Jenner természetesen nagyon kiakadt, de állítólag a rapper sikeresen kimagyarázta magát, és végül nem szakítottak.

Ez azonban állítólag mostanára megváltozott, de nem a transznemű modell miatt, hanem mert Kylie Jenner felfedezte, hogy Tyga egy 14 éves fiatal lánnyal flörtöl. Nem szeretnénk messzemenő következtetéseket levonni a pletykákból, de lassan úgy tűnik, a rappernek problémái vannak a kiskorúakkal. Egy biztos, Kylie és Tyga kapcsolatának az ismerősök szerint ezzel vége van.

Ez is érdekelhet

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke