Szegény Emily Ratajkowski nem kap munkát, mert túl szexi

2017.július.3.

Emily Ratajkowski számára Robin Thickle klipje, a Blurred Lines hozta meg a sikert, hiszen itt tűnt fel először a tökéletes testű, topless táncos lány. Igaz, Emilyt mellei és feneke repítették a hírnévhez, elmondása szerint a klip után rengeteget küzdött, hogy az emberek ne csak egy jó nőként tartsák számon, hanem a többi értékét is észrevegyék. A modell kifejtette a Harper`s Bazaarnak, hogy nehezen talál munkát, mert az emberek nagy része nem tudja helyén kezelni a kinézetét és feminista gondolatait.

Emily
Fotó: Instagram

"Hímsoviniszta dolog, hogy az emberek nem akarnak velem dolgozni, mert túl nagyok a melleim. Mi a baj a mellekkel? Gyönyörű női részek, amiket ünnepelni kell. Kit érdekel? Jók, ha nagyok, jók, ha kicsik. Miért foglalkozunk ezzel?"

Ratajkowski egyébként éppen olyan híres a feminista gondolatairól, mint bikinis Insta-fotóiról. A modell nemrégiben hosszú levelet fogalmazott meg arról, hogyan kapott erőt a szexualitásán keresztül.

Ezt láttad már? Emily Ratajkowsky istennőként vonult, a nyakában volt többéves fizetésünk

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #127907; Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 26., 05:13 PDT

"A szexiséget sokan úgy értelmezik, mint egy közönséges dolgot, ami csupán a férfiak vágyaiért történik" - írta - "Számomra a szexiség egy fajta szépséget jelent, egy fajta önkifejezési módot, amit ünnepelni kell, ami csodálatos és nőies"

Ez a gondolat valóban nagyon üdvözítő, bár mi továbbra is érzünk egy kis ellentmondást Emily világmegváltó gondolatai és Insta-fotói között. Mindenesetre mi szorítunk neki, hogy végre ne csak a fenekét, de az eszét is elismerjék jövőbeni főnökei.

Ez is érdekelhet

Így zárta a hétvégét Böbe

Így zárta a hétvégét Böbe

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR