Szerelem, gyerek, félrelépés: újra összejött Khloé Kardashian és Tristan Thompson

2020.július.2.

Már tényleg nagyon nehéz követni Khloé Kardashian és Tristan Thompson kapcsolatát, és most úgy tűnik, hogy megint együtt van a pár. A pár kapcsolata eddig sem volt zökkenőmentes. Ha nem emlékeznél, hogy pontosan mi is történt kettejük között, akkor se aggódj, mert most összefoglaltuk neked.

Szerelem, gyerek, félrelépés: újra összejött Khloé Kardashian és Tristan Thompson
Fotó: Getty Images

Khloé és Tristan 2016-ban jött össze, hatalmas volt a szerelem a kapcsolatuk elején, 1 évvel a kapcsolatuk kezdete után kiderült, hogy Khloé terhes az NBA játékostól. Sajnos napokkal a reality-sztár szülése előtt Tristant egy bárban látták egy nővel, akit később egy hotelbe is elvitt. Több forrás is megerősítette, hogy Tristan többször is megcsalta Khloét a terhessége alatt.

2018 áprilisában megszületett True Thompson. A baba születése után úgy tűnt, hogy minden rendben lesz.

2019 februárjában azonban ismét félrelépett Tristan, ráadásul nem is akárkivel. Megcsókolta Kylie Jenner legjobb barátnőjét Jordyn Woods-ot. Hatalmas botrány lett a megcsalásból, szinte hetekig erről írtak minden lapban. Kylie azóta sem beszél Jordynnal.

Nem sokkal később True első születésnapi buliját tartották. Khloé természetesen meghívta Tristant, hiszen a gyermeke apja. Tristan folyamatosan próbálkozott, rengeteg kommentet írt a sztár képe alá, és láthatóan próbálta visszaszerezni őt.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/CB8-n92ngtx/?utm_source=ig_embedutm_campaign=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon Khloe#8217;s baby daddy wishes her happy birthday. SAY BIBLE | Kardashians (@saybiblepodcast) által megosztott bejegyzés, Jún 27., 2020, időpont: 1:58 (PDT időzóna szerint)

Egészen eddig nem volt komolyabb történés, azonban most a napokban a családhoz közeli források megerősítették, hogy Tristan és Khloé újra megpróbálja. A beszámolók szerint Tristan nagyon igyekszik megváltozni, és Khloé ad neki egy esélyt, mert nagyon jó apja a gyermeküknek.

Megmondjuk őszintén, hogy mi már nem értjük az egészet, de reméljük, hogy minden úgy alakul majd, ahogy nekik, és a kis True-nak a legjobb lesz. Őszintén reméljük, hogy Tristan képes megváltozni, ha már ennyi esélyt kap Khloétól.

Ez is érdekelhet

7 vicces tény Meghan Markle-ról, te mennyit tudtál belőlük?

7 vicces tény Meghan Markle-ról, te mennyit tudtál belőlük?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább