Szerva itt! Megjelent a GLAMOUR márciusi lapszáma, ajándék Trendbiblia melléklettel

2020.február.11.

Végre! Rengeteget dolgoztunk vele, és most megérkezett a GLAMOUR legújabb márciusi lapszáma, amelyhez ajándékba kapjátok a tavaszi-nyári trendekben elkalauzoló Trendbiblia mellékletünket. Nagy örömmel mutatjuk be nektek a lapot és a mellékletet, hiszen mindkettő címlapján csodálatos magyar nők szerepelnek. Az idén Ausztráliában újabb Grand Slam-győzelmet kiharcoló Babos Tímea a lap, míg Trokán Nóra a Trendbiblia melléklet címlapján pózol, és a magazinban egy gyönyörű divatanyagban Gera Marina New Yorkban állt a kameránk elé.

Nem véletlen, hogy erős, tehetséges és sikeres magyar nőkkel van tele a lap, hiszen ti is tudjátok a március a GLAMOUR Women of the Year ideje, azé a gáláé, ahol immár 12 éve keressük azokat az inspiráló magyar nőket, akikre felnéznek a GLAMOUR olvasói. Babos Tímea, Gera Marina és Trokán Nóra is idén a jelöltek között van. Ne feledjétek, hogy rájuk és a többi jelöltre is szavazhattok még, és természetesen nyerhettek is!

A legjobb divattipek és legújabb beautytrükkök mellett továbbra is fontos témákról olvashatsz a felfrissített külsővel megjelenő magazinban. A legfrissebb Trendbibliánk témája pedig mi más lehetne, mint a környezettudatos divat.

GLAMOUR Trendbiblia 2020, Trokán Nóra

Rengeteg példát mutatunk ahhoz, hogy sokkal tudatosabban építsd fel a ruhatáradat, és természetesen megmutatjuk, hogy mik lesznek a következő szezon legfontosabb trendjei. Régi álmunk is valóra vált, és az egyik divatanyagunkban a mohácsi busókkal űzzük el a telet! Vedd meg a márciusi GLAMOUR magazint, és elhozzuk neked a tavaszt!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Óvakodj az érzelmi zsarolástól - augusztus 9.

Napi horoszkóp: Óvakodj az érzelmi zsarolástól - augusztus 9.

Sztárhírek

Itt a bizonyíték, milyen fantasztikus édesanya volt Diana hercegnő

Itt a bizonyíték, milyen fantasztikus édesanya volt Diana hercegnő

Monitor

12 könyv Reese Witherspoon ajánlásával, amit magyarul is elolvashatsz

12 könyv Reese Witherspoon ajánlásával, amit magyarul is elolvashatsz