Szexi Angyalkák focimezben

2015.február.1.

Az amerikai focirajongók igencsak izgalmas éjszakának néznek elébe, hiszen holnap hajnalban kerül sorra az év legfontosabb futballeseménye, az NFL kupája, a Super Bowl.

Amellett, hogy a szurkolók tűkön ülve drukkolnak kedvenc csapatuknak, több oka is van annak, hogy miért olyan érdekes ember milliói számára ez az egész. Ezek közül az egyik legfontosabb talán a meccs félidős szünete, ekkor ugyanis minden évben egy szupersztár lép fel valamilyen rendkívüli meglepetés show-val. Idén nem mást ért ez a hatalmas megtiszteltetés, mint Katy Perryt, akiről már azt is tudjuk, hogy Lenny Kravitz, illetve Missy Elliot fogja erősíteni a színpadon.

A másik ok, amiért évről évre a legemlékezetesebb és legtöbbek által követett műsor a Super Bowl, mert ilyenkor láthatjuk a legzseniálisabb reklámokat is. Az érdekesség kedvéért eláruljuk, hogy egy mindössze 30 másodperces reklámsáv körülbelül 4,5 millió dollárba kerül a Super Bowl meccs alatti sugárzásért. Nem véletlen tehát, hogy ide tényleg csak a legmenőbb márkanevek vesznek helyet maguknak.

A divatmárkák is bátran kiveszik a részüket a fociőrületből. Itt van például a Victoria's Secret, ami nem éppen a fukarságáról híres. A pazar divatbemutatók mellett a fehérneműcég hirdetései is legalább annyira látványosak, főleg, hogy a világ legszebb női szerepelnek benne. Idén sem maradunk Victoria's Secret reklám nélkül a Super Bowl XLIX alatt, amit hamarosan meg is mutatunk neked, azonban előtte mindenképpen nézd meg a szexi fehérnemű márkának a Super Bowlra ráhangoló videóját, melyben a dögös Angyalkák ezúttal nem csipkés alsókban flangálnak, hanem dögös focistaként állnak a pályára.

Szurkolj velük te is! Hajrá New England Patriots, hajrá Seattle Seahawks! Te kiknek drukkolsz?

Nézd meg a Victoria`s Secret idei reklámját:

Ez is érdekelhet

Nemcsak Kylie és Kim, ezek a sztárok is kozmetikai márkát alapítottak

Nemcsak Kylie és Kim, ezek a sztárok is kozmetikai márkát alapítottak

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?