Szexmunkásból rapsztár: Cardi B semmit sem szégyell, tiszteletet akar!

2018.március.1.

Cardi B mindig is szabadszájúsáról volt híres: ami a szívén, az a száján, számára nem létezik tabutéma. Azt sem rejtette soha véka alá, hogy énekesnői karriere előtt sztriptíztáncosként kereste a kenyerét, így bármikor szóbakerült különös múltja, ő lazán mesélt egykori munkájáról. Egy nemrégiben adott interjúban pedig azt is elárulta, miért.

"Ha azt kérdezik az emberek, miért hozom fel folyton, hogy valaha stripper voltam, ezt válaszolom: azért, mert nem tiszteltek engem miatta. És mostantól márpedig tisztelni fogjátok a táncos lányokat. Csak azért, mert valaha sztiptízelt valaki, még nem teljesen hülye"

Cardi úgy gondolja, saját sikere egyértelmű bizonyíték arra, hogy nem szabad ítélkeznünk a szexmunkások felett, hiszen rengeteg nő saját döntésből választják ezt az ipart. Számos sztereotípia sújtja a szexiparban dolgozó nőket, holott sokuk közel sem olyan aluliskolázott, mint sokan azt gondolnák.

Láttad már? Újabb botrány: Blac Chyna szexvideója Twitteren cirkulál

Az énekesnő szerint a médiában is gyakran kapcsolatba hozzák a szexmunkát az erőszakkal: amellett, hogy rengeteg bántó viccel bántják a nőket, a bűnesetek feltárásánál is az illető előéletében keresnek magyarázatot. Ami pedig a történetek még szomorúbb oldala, hogy sokan elfogadhatónak tartják, ha egy prostituáltat vagy táncoslányt bántanak, hiszen úgy gondolják, ők ezt érdemlik, ez a munkájuk evidens része.

Cardi emellett azt is elárulta, hogy az ő életét anno a sztriptíz mentette meg: míg családjában rendszeresen bántalmazták, ez az új világ befogadta őt, és mivel végre volt pénze, iskolába is járhatott.

Nos, a rapper szavai kétségkívül elgondolkodtatóak, és lehetséges, hogy valóban ő segít majd a tabuk ledöntésében. Mi szurkolunk, Cardi!

Ez is érdekelhet

Variációk az anyaságra – A hét könyve: Rose Napolitano kilenc élete

Variációk az anyaságra – A hét könyve: Rose Napolitano kilenc élete

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai