Szexvideónak köszönhetően kerültek a leggazdagabbak listájára: de miből élnek ma Kardashianék?

2020.szeptember.9.

Sokan azt gondolják, hogy a Kardashian-Jenner család sikere egyedül Kim Kardashianon múlt. Ez részben igaz is, viszont nem szabad elfelejteni, hogy minden Kris Jennerrel indult.

Szexvideónak köszönhetően kerültek a leggazdagabbak listájára: de miből élnek ma Kardashianék?
Fotó: Profimedia

Kris szülei elváltak, majd édesanyja hozzáment egy gazdag férfihoz, így Kris megtapasztalta, milyen az, amikor az átlagos élet után a gazdagok világába csöppen. Innentől kezdve pedig esze ágában sem volt lejjebb adni. A tanulmányai befejezését követően rövid ideig légiutas kísérőként dolgozott, de gyorsan rájött, hogy a kemény munka nem hoz annyi pénzt a konyhára, amennyit ő szeretne.
Ekkor jókor volt jó helyen és megismerkedett a neves ügyvéddel, Robert Kardashiannal, akivel össze is házasodtak, és született négy gyerekük. Kourtney, Khloé, Kim és Robert. Kris azonban egy ponton elhagyta a sztárügyvédet és hozzáment Bruce Jenner olimpikonhoz, akitől szintén született két lánya, Kendall és Kylie.
A Kardashian-Jenner klánnak már ekkor sem voltak anyagi problémái, hiszen Robert Kardashian halála után a vagyonát ők kapták meg, és olimpikonként Bruce sem volt egy szegény legény. Ennek ellenére Kris mindig törekedett rá, hogy egyre jobb anyagi körülményeket biztosítson a gyerekei számára. Dash néven ruhamárkát alapítottak, és kisebb televíziós szereplésekre is ösztönözte a gyerekeit. Robert Kardashian kihúzta a bajból O.J. Simpsont, így a sztárügyvéd családja is nagy médiafigyelmet kapott. Ezt kihasználva Kris megmozgatta a kapcsolatait, és neki köszönhetően a Kardashian lányok is egyre több figyelmet kaptak. Ez viszont még mindig kevés volt ahhoz, hogy úgy éljenek, mint a legnagyobbak, ezért amikor Kris tudomást szerzett róla, hogy a híres producer Ryan Seacrest új valóságshow-t indítana, azonnal bejelentkezett hozzá, és vázolta, hogy az ő családja lenne a tökéletes választás. Ez 2006 környéke volt, miután az Osbourne család reality-je véget ért, az emberek viszont ki voltak éhezve a valóságshowkra.
Ryan alkalmasnak találta a feltűnően dekoratív és lámpalázat nem ismerő családot, így aláírták a szerződést. Ez viszont még nem lett volna garancia a sikerre. Az viszont sokkal inkább, hogy a műsor indulását megelőző hónapban ˝véletlenül˝ kiszivárgott Kim Kardashian öt évvel korábban készült házi pornója. VÉLETLENÜL. A világ legsikeresebb beharangozója volt a felvétel, ami miatt milliók kezdték figyelni a Kardashian család életét. Kimet korábban csak Paris Hilton kamu barátjaként ismerte, aki ismerte, de rajongótábora nem igazán volt. A 2002-ben készült felvétel viszont szép számmal hozta a rajongókat, és a nézőket is. Gyorsan rájöttek, hogy a Kardashian reality elképesztő sikeres lesz. És így is történt 14 év alatt az összes létező nézettségi rekordot megdöntötte, és a világ leggazdagabbjai közé emelte a Kardashian-Jenner családot. Kris terve bejött. Hogy milyen áron, az már egy másik kérdés. De tény, hogy a klán anyagilag úgy bebiztosította magát, hogy ha a mai naptól kezdve egyáltalán nem dolgoznának, akkor is jól élnének még az unokáik is, életük végéig. Így nem meglepő, hogy ennyi év után a show véget ér.


Nézzük, kinek, mi hozza a legtöbb pénzt a konyhára a család tagjai közül!


Kylie Jenner részben annak köszönheti a sikerét, hogy 17 évesen úgy döntött, feltölteti az ajkait. Az eredmény olyan jól sikerült, hogy mindenki úgy akart kinézni, mint Kylie. Az ajkaikkal elégedetlen nők milliói vágytak rá, hogy egy nap velük is megtörténjen a csoda, és gyönyörű telt ajkakkal ébredjenek. Bizony, ilyen mesebelinek tűnt Kylie átalakulása. A fiatal lány sokszor beszélt arról, milyen sminktrükköket, milyen praktikákat vetett be a dúsabb ajkak érdekében, követői pedig szépen el is hitték neki, hogy egy rúzs segítségével EZ megtörténhet.

Nem, természetesen nem reális a dolog, viszont éppen elég volt ahhoz, hogy a Kylie Cosmetics 2019-re 1,9 milliárdot hozzon neki a konyhára. A kozmetikumok mellett az évek során a bőrápolásra is nagy hangsúlyt fektetett, így jött létre a Kylie Skin, aminek köszönhetően elmondhatja magáról, hogy ő a leggazdagabb a Kardashian-Jenner családban!

Kim Kardashian csak egy kicsivel maradt le Kylie Jenner mögött a család leggazdagabbjainak sorrendjében. A már emlegetett házi pornó után Kim Kardashian neve akkorát robbant, hogy bármit el lehetett vele adni. Persze a hírnév fenntartásához az is kellett, hogy a tv-képernyőn menjen hozzá élete (akkori) szerelméhez, majd mindenki szeme láttára történjen a válás és a rengeteg dráma is.

Fotó: giphy

A magánélete kiteregetése olyan jól sikerült, hogy amikor 2014-ben megalkották a Kim Kardashian: Hollywood névre keresztelt mobiljátékot, az az első 5 nap alatt 1,6 millió dolláros bevételt produkált.

Fotó: giphy

Azóta viszont már ő is egy fokkal komolyabb szintre lépett üzletasszonyként. Akárcsak Kylie, Kim is a kozmetikumok világába csöppent, és létrehozta a KKW Beauty-t. De híres homokóra alakjából is hasznot húzott alakformáló fehérnemű márkájával, a SKIMS shapewear-rel.

Kris Jenner a karrierépítés mestere, aki rávezette a gyerekeit arra, hogy építsék fel a Kardashian-Jenner birodalmat. Persze ebből ő is profitál. A gyerekei bevételének 10 százaléka minden esetben őt illeti, mindemellett pedig menedzserükként is szép összegek ütik a markát. Amikor Kylie 2019-ben eladta kozmetikai cégje részvényeit, Kris állítólag 60 millió dollárt kapott belőle.

Fotó: giphy

Khloé Kardashian számára a személyes sikert nagy átalakulása hozta meg. Rövid idő alatt rengeteg kilótól szabadult meg, életmódot váltott és ez sokakat motivált. Így aztán igény lett a Revenge Body műsorra, ezt követően pedig beszélgetős műsort is kapott, Kocktails With Khloe címmel. 2016-ban megalapította ruházati márkáját a Good American-t, ami első körben tökéletesen passzoló, alakformáló farmereket dobott a piacra. De azóta body-k, sportruházat, sőt még fürdőruhák is bekerültek a kínálatba.

Fotó: giphy

Kourtney Kardashian a Kardashian testvérek közül a legidősebb, aki sokáig nem fordított különösebb hangsúlyt arra, hogy a valóságshow bevételén túl mással is pénzt keressen. Persze már önmagából abból a pénzből is szépen éldegélt, de idővel azért személyes márkáját is építeni kezdte. Instagramon szponzorált posztokkal keresett rengeteg pénzt. A Pretty Little Thing márkával például évekig együtt működött. Később pedig saját webshopot alapított Posh néven, ahol különböző márkák értékesíthetik a termékeiket.

Fotó: giphy

Kendall Jenner adottságainak köszönhetően gyorsan kézenfekvővé vált, hogy a modellkarrier építgetése a legjobb út számára. Ez olyan jól sikerült, hogy 2018-ban ő lett az év legjobban fizetett modellje. Mindemellett rengeteg márkával kollaborál, így a szponzorált tartalmakból is szép jövedelemre tesz szert. Ha pedig ez még nem lenne elég, Kylie Jenner brandjével is kollaborál.

Fotó: giphy

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!