Szívszorító Ariana Grande reakciója: így búcsúzott elhunyt exétől

2018.szeptember.10.

Ariana Grande életét az elmúlt időszakban több trauma is beárnyékolta. 2017 májusában manchesteri koncertjén történt egy terrortámadás, ahol egy férfi felrobbantotta magát és 22 fiatal vesztette életét. Az énekesnő nem sérült meg, de nagyon megviselték a történtek és egy interjúban azt is elárulta, hogy nagyon nehezen dolgozta fel a tragédiát.

Ariana Grande és Mac Miller
Fotó: Instagram

Ezt követően nyáron két év után szakítottak barátjával, Mac Millerrel, akiről később azt nyilatkozta, hogy mérgező kapcsolatban éltek, aminek véget kellett vetnie.

A szakítás oka Mac függősége volt, amiből még Ariana sem tudta kihúzni, bármennyire is szerette volna. Persze sokan nem értették az énekesnőt, amikor úgymond feladta ezt az egészet és pár hét alatt eljegyezték egymást új pasijával. Most pedig, hogy péntek este Mac Miller túladagolásban elhunyt, még többen támadják az énekesnőt, akit valószínűleg egyébként is nagyon megviseltek a történtek.

Ariana egészen idáig nem reagált exe halálhírére, most azonban egy szívszorító fotót osztott meg. Nem fűzött hozzá semmit a fotóhoz, sőt a hozzászólásokat is letiltotta. De a képen Mac látható, amikor még boldogan nézett fel Arianara, aki fölötte állt és fotózta.

Ez is érdekelhet

Ezt a meleget valahogy túl kell élni! Jöhet egy jegeskávé!

Ezt a meleget valahogy túl kell élni! Jöhet egy jegeskávé!

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint