Szívszorító látni, milyen boldog volt Avicii az utolsó fotóin

2018.április.21.

Az egész zenészvilágot megrázta a fiatal, mindössze 28 éves Avicii halála.

Avicii, Tom Bergling
Fotó: Getty Images

A svéd Tim Berglingről ugyan mindenki tudta, hogy komoly egészségügyi problémákkal küzd, és ezért is nem lépett már fel közel két éve. Ugyanakkor, aki követte a dj, producert a közösségi oldalakon, annak igazán felfoghatatlan a halála.

Avicii tele volt tervekkel, posztolt a stúdióból, nemrég beszállt egy svéd kávés vállalkozásba. A halála előtt nem sokkal pedig az ománi Muscat Hill Resort luxusszálló vendége volt, ahol több rajongójával is összefutott, és szívesen állt meg velük egy-egy szelfire.

Nemrég Avicii a stúdióból posztol:

Bergling cold brew kávés start upba szállt be februárban:

A szálló rendkívül büszke volt a híres vendégére, akire utóbb az Instagramon úgy emlékeztek, hogy amíg a szállóban volt sem betegnek, sem rosszkedvűnek nem látszott, éppen ellenkezőleg, mosolyogva, vidám állt a rajongói rendelkezésére. Feltehetően ez volt az utolsó alkalom, hogy nyilvánosan találkozott a rajongóival, és utolsó képeinek egyikei is azok a képek lehetnek, amelyeket a rajongói készítettek a szállóban vele. Felfoghatatlan, ami történt.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BhzfkhBhlAI/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> RIP @avicii , can't believe I got to meet you in Muscat just 6 days ago, far too young to go #128546; #muscat #avicii #gonetoosoon#128148; #rip #youngsoul #dj #bittersweet #verysadtimes #lessthanaweek Kelly Lee (@kellyleebrock) által megosztott bejegyzés, Ápr 20., 2018, időpont: 12:49 (PDT időzóna szerint)

Ez is érdekelhet

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói