Szoptatós fotót posztolt magáról az Instagramon - egymásnak estek a kommentelők

2016.december.19.

Alighogy megmutattuk a dél-afrikai származású szőke bombázó elképesztő edzőtermi fotóját, most újra kismamaként bukkant fel a közösségi oldalakon és kavart is egy kisebb botrányt.

Candice Swanepoel kisfiával
Fotó: Profimedia

Candice Swanepoel két hónapja adott életét első gyermekének. A Victoria´s Secret modellje azonban a Snapchat bejelentkezése alapján már most kifutókész formában van. Persze, mielőtt bárki kritikával illetné, mindenhol látszik, hogy nagyon élvezi az anyaságot és gondoskodik a babájáról. Ennek bizonyítéka, hogy most az Instagramon mutatta meg a csöppséget, szoptatás közben. Candice Swanepoel egy bejegyzést is kerített a kép mellé, amiben arról ír, hogy milyen borzasztó, hogy rengeteg anyuka nem meri nyilvános helyen szoptatni a gyerekét. Ő maga is arról számolt be, hogy úgy érzi el kell takarnia magát, holott a "művészet" jegyében már rengeteg fotón pózolt topless, vagy éppen meztelenül.

Ezek után a modell kifejti, hogy legfőbb ideje lenne, hogy a női mellett ne a szexualitással azonosítsák, hiszen a anyatejes táplálás a világ legtermészetesebb dolga. Oké, szerintünk teljesen igaza van, de a kommentelők egy része igencsak felháborodott Candice Swanepoel eszmefuttatásán. No, nem mintha bármi bajuk lenne a nyilvános szoptatással, csak egyszerűen úgy érzik, hogy a szőkeség nem éppen a leghitelesebb ebben a kérdésben:

Ez egy baromság. Ez az egész megint egy újabb remek indok, hogy meztelenül mutogathassa magát.

A topmodellt persze védelmbe vették a rajongók, de akkor még ennél is kritikusabb hozzászólások érkeztek:

Szóval, Candice rosszul érzi magát, amiért szoptatás közben megbámulják. Érdekes, hogy akkor cseppet sem zavartatta magát, amikor terhesen meztelenkedett. Inkább úgy tűnt, hogy éppen arról nem szeretett volna lemondani, hogy várandósan is lehet szexi valaki. Egyszer így, egyszer úgy. Ez az egész csak az elérésről meg a pénzről szól.

Ezután jött még pár durvább kritika is, persze sokan kitartanak Candice Swanepoel mellett. De most igazán, azért az ellentábornak is van némi igazsága, nem?

Ez is érdekelhet

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett