18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

5 sztár, aki soha nem vállalna szexjelenetet, és 5, akinek nincs vele problémája

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Számos hollywoodi filmben és tévésorozatban vannak pikáns jelenetek, így az évek során rengeteg olyan sztárt láthattunk, aki vállalt ilyen szerepeket. Ugyanakkor jócskán akadnak olyan hírességek is, akik még egyszer sem mondtak igent ilyen szerepre, és teljesen el is zárkóznak tőle. Ha pedig mégis láthattuk őket pikáns jelenetekben, akkor sem minden az volt, aminek látszott.

Emilia
Fotó: Getty Images/Paul Archuleta/FilmMagic

Akár komikus célból, akár egy film művésziségének kifejezése miatt van szükség szexjelenetekre, gyakran fárasztó és érzelmileg megterhelő folyamatról van szó, amelyen a kedvenc színészeinknek és színésznőinknek át kell menniük, hogy elkészítsék a filmet. Többek közt ez is az oka annak, hogy míg egyeseknek beleférnek az ilyen jelenetek, mások egyáltalán nem vállalnak szexjelenettel vagy teljes meztelenséggel járó szerepet.

Sztárok, akik soha nem vállalnák be:

Mandy Moore

Mandy Moore inkább testdublőr segítségét kérte
Fotó: Getty Images/Jon Kopaloff/FilmMagic

A bájos színésznő soha nem forgatott meztelenül, és ehhez a jövőben is ragaszkodott. Felmerülhet persze a kérdés, hogy akkor hogyan láthattuk a Szabadság, szerelem című filmben abban a jelenetben, amelyben meglehetősen sokat mutat magából, egész pontosan a fenekéből. Nos, Mandy ehhez a jelenethez egy testdublőr segítségét kérte, és egy forgatáson sem vetkőzött le még egy pillanatra sem.

Anna Kendrick

Anna Kendrick nem ítélkezik, de nem is vetkőzik
Fotó: Getty Images /John Lamparski

Anna Kendrick is testdublőrt kért, amikor a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres című filmben meztelenül kellett megjelennie a karakterének. A The Telegraph-nak azt mondta: „Nem fogok ilyet csinálni… Nem kritizálom azokat az embereket, akik meztelen jeleneteket készítenek, de én azt tervezem, hogy továbbra is azt fogom csinálni, amit eddig, és remélem, hogy ez továbbra is jó lesz”.

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson több, mint 150 filmjéből egyikben sem vetkőzött le
Fotó: Getty Images /Arturo Holmes

A népszerű színész több, mint 150 filmben szerepelt, azonban mindegyikben elkerülte a teljes meztelenséget. Amikor a humorista Howard Stern arról kérdezte, hogy azért van-e ez így, mert Samuel nem elégedett a pénisze méretével, a színész viccesen így válaszolt: „Nem tudom, elég félelmetes-e. Az aurám olyan nagy, hogy nem tudom, elég nagy-e a péniszem ahhoz, hogy kitöltse az aurámat”.

5 szexjelenet, amit utólag a nagyon megbántak a szereplők

5 szexjelenet, amit utólag a nagyon megbántak a szereplők

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker volt az egyetlen a Szex és New York főszereplői közül, aki nem vállalt meztelen jelenetet
Fotó: Getty Images/Dimitrios Kambouris

Sarah Jessica Parker soha nem szerepel olyan szexjelenetekben, ahol meztelenül kell lennie, és ő az egyetlen a Szex és New York főszereplői közül, aki egyáltalán nem forgatott ruha nélkül. Még a szerződésében is szerepelt egy olyan kitétel, hogy biztosan nem vetkőzik le. Azt azonban ő is elmondta, hogy egyáltalán nem lát semmi kivetnivalót abban, ha valaki úgy dönt, hogy vállal ilyen jeleneteket.

Rachel Bilson

Rachel Bilson majdnem egy szereptől is elesett azért, mert nem vállalt meztelen jelenetet
Fotó: Getty Images / Jamie McCarthy

Rachel Bilson majdnem el is veszítette Az utolsó csók című filmben játszott szerepét, mert nem akart meztelenül forgatni. Véleménye szerint a filmek lehetnek szexisek anélkül is, hogy megmutatnának bizonyos dolgokat. Bár Az utolsó csók forgatásán is felmerült, hogy meztelenül szerepeljen, de hiába, hiszen végig ragaszkodott ahhoz, és hitt benne, hogy ez elkerülhető.

Sztárok, akiknek nincs problémájuk a szexjelenetekkel:

Shailene Woodley

Shailene Woodley teljesen biztonságban érezte magát első szexjelenete forgatásakor
Fotó: Getty Images/Robin Marchant

A gyönyörű színésznő első szexjelenetét Miles Tellerrel forgatta Az élet habzsolva jó című filmben. Később elárulta, hogy ez a jelenet volt a kedvence a filmből, mert abszolút kényelmesen és biztonságban érezte magát a forgatás során, Miles pedig végig úriemberként viselkedett vele.

Emilia Clarke

Emilia Clarke-nak sokat segített Jason Momoa figyelmessége a Trónok harca forgatásakor
Fotó: Getty Images /Cindy Ord

Emilia Clarke meztelenül szerepelt a Trónok harca szexjeleneteiben, és elárulta, hogy Jason Momoa nagy szerepet játszott abban, hogy jól érezze megát a forgatáson. A színész végig kedves és figyelmes volt vele, de hozzátette, később előfordult, hogy Daenerys Targaryen szerepe miatt ragaszkodni akartak hozzá más forgatáson is, hogy levetkőzzön, ő azonban visszautasította a kérést.

9 film, ami csak a szexről szól

9 film, ami csak a szexről szól

Nicole Kidman

Nicole Kidman úgy érezte, a meztelen jelenetek vállalása is szükséges volt ahhoz, hogy hitelesen alakítsa bántalmazott karakterét a Hatalmas kis hazugságokban
Fotó: getty Images /Jon Kopaloff

Nicole Kidman meztelen jelenetei a Hatalmas kis hazugságokban azt éreztették vele, hogy nagyon kiszolgáltatott, sebezhető, néha pedig mélyen megalázott. De időnként felvillantak előtte képek olyan nőkről, akik karakteréhez hasonlóan átmentek bántalmazáson, és azt gondolta, ez a hiteles, az igazság, és ezt kell tennie, vállalnia ahhoz, hogy átjöjjön, amit közvetíteni szeretne.

Robert Pattinson

Robert Pattinson szerint minél kényelmesebben érzi magát valaki a partnerével, annál nehezebb leforgatni az intim jeleneteket
Fotó: Getty Images /Stefanie Keenan

Az Alkonyat: Hajnalhasadás első részének forgatása közben Robert Pattinson azt mondta, hogy nem akarta magát szégyenbe hozni a szexjelenetei során Kristen Stewarttal, akivel akkoriban jártak. Véleménye szerint ugyanis minél kényelmesebben érzi magát valaki a partnerével, annál nehezebb bármilyen igazán intenzív, intim páros jelenetet megcsinálni.

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Jason Statham

Jason Stathamnak nincs problémája a szexjelenetekkel, de véleménye szerint a kamerák mögötti zűrzavarok nehezítik a felvételeket
Fotó: Getty Images/Rob Kim

Jason Statham nincsenek ellenére a szexjelenetek, de elmondta, hogy véleménye szerint valójában ezeknek a leforgatása elég nehéz a kamerák mögött zajló zűrzavarok miatt. Főleg nyilvános helyen, ahol sikoltozó statiszták tömege hangoskodik a telefonjaikkal, sőt intim képeket is készítenek.

Manapság egyébként sokkal jobban figyelnek arra, hogy a színészek ne érezzék magukat kellemetlenül a forgatás közben, mint évekkel korábban. Ráadásul szinte minden szexjeleneteket tartalmazó tévés és mozis produkciónál jelen vannak intimitás koordinátorok, akik azért felelnek, hogy a szereplők a lehető legkomfortosabban érezzék magukat ezeknek a jeleneteknek a forgatásakor, ha pedig kényelmetlenség érné őket, akkor merjenek róla kommunikálni.

Forrás: buzzfeed.com

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Kvíz: Ez a Bridgerton-fiú illik hozzád leginkább a személyiséged szerint

Kvíz: Ez a Bridgerton-fiú illik hozzád leginkább a személyiséged szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Hogyan tartsuk fenn a kapcsolatot szeretteinkkel, ha nagy változás történt az életünkben? (x)

Hogyan tartsuk fenn a kapcsolatot szeretteinkkel, ha nagy változás történt az életünkben? (x)

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Ezt a 3 kérdést kell feltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)

Ezt a 3 kérdést kell feltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)