Szupermodell lett a legzöldebb híresség!

2011.november.30.

A divat és környezettudatosság bizony nincsenek is olyan messze egymástól, mint gondolnánk!

Sőt, a GLAMOUR például a Gardróbfrissítéssel pontosan a környezettudatosságra, az újrahasznosítás fontosságára kívánta felhívni a figyelmet. Nemzetközi divatmárkák sora áll már elő az utóbbi időben biopamutból készített kollekciókkal, és egyre többen tartják fontosnak, hogy feltüntessék termékeiknek, hogy azok a Fair trade jegyében kerültek forgalomba.

Az ilyen mindenképpen hasznos, és fontos kezdeményezések elterjedésében mindenképpen segít, ha olyan hírességek állnak mellé, akik hatással vannak a vásárlókra és a döntéshozókra is. Gisele Bündchen mindenképpen ilyen, a brazil szupermodell évek óta a divatvilág legkeresettebb, és legismertebb arca, akit jó ideje nem csak a szépsége miatt szeretünk, hanem azért is, mert ismertségét arra használja, hogy fontos ügyekre irányítsa a figyelmet.

Gisele Bündchen hazájának egyik legnagyobb adakozója, több jótékonysági szervezetet tart fenn, a brazíliai esőerdők védelmére már rengeteg pénzt gyűjtött össze. A hozzá köthető flip-flopok minden szempontból a környezettudatosság jegyében készülnek, az eladásból befolyt összeget pedig az élővizek megóvására fordítják.

A brazil szupermodell elkötelezettségét most díjjal is honorálták, hiszen londoni British Museumban ő vehette át idén a legzöldebb hírességnek járó elismerést. Gisele olyan celebeket utasított maga mögé, mint Paul McCartney. A szépség természetesen hihetetlenül örült, hogy ő lett a környezettudatosság példaképe. "Borzasztóan hálás vagyok a díjért, hiszen ezáltal még több figyelmet kapnak azok a kezdeményezések, amiben igazán hiszek!" - lelkendezett a szupermodell.

Ez is érdekelhet

Megtalálták Rihanna férfi hasonmását: elképesztő, hogy mennyire hasonlítanak

Megtalálták Rihanna férfi hasonmását: elképesztő, hogy mennyire hasonlítanak

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?